background img
banner
banner

Γενικός αρχηγός στον Παναιγιάλειο ο Γιάννης Γεωργιάδης

Ένα δύσκολο και απαιτητικό πόστο στον Αιγιώτικο σύλλογο, καλύπτεται από έναν παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του Παναιγιάλειου ο οποίος έχει γράψει τη δική του ιστορία φορώντας και υπηρετώντας τη μελανόλευκη φανέλα για μία επταετία. Συγκεκριμένα η διοίκηση του Αιγιώτικου συλλόγου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι τη θέση του γενικού αρχηγού της ομάδας αναλαμβάνει ο Γιάννης Γεωργιάδης.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής μπορεί να κατάγεται από τη Δράμα, όμως από τη στιγμή που ήρθε και αγωνίστηκε με τη φανέλα του Παναιγιάλειου την περίοδο 1982-89 σε όλες τις κατηγορίες (Β΄, Γ΄ και Δ΄ Εθνική), είναι και νοιώθει Αιγιώτης.

Γιάννης Γεωργιάδης: «Τιμή μου να υπηρετήσω πάλι τον Παναιγιάλειο από ένα άλλο πόστο»

Ο νέος γενικός αρχηγός της Αιγιώτικης ομάδας στις πρώτες του δηλώσεις μετά την επιστροφή του στη «μελανόλευκη» οικογένεια δήλωσε: «Είναι τιμή μου που ύστερα από πολλά χρόνια επιστρέφω στην οικογένεια του Παναιγιάλειου, για να υπηρετήσω τον σύλλογο από ένα νέο πόστο. Θέλω να ευχαριστήσω όλο το Δ.Σ. του Παναιγιαλείου που με επέλεξαν γι΄ αυτό το δύσκολο και απαιτητικό πόστο. Θέλω να πιστεύω ότι μαζί με τους φιλάθλους μας και όλους όσους θελήσουν να στηρίξουν την ομάδα με όποιο τρόπο είναι εφικτό, αυτή τη δύσκολη χρονιά θα καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους που θα θέσει η διοίκηση και ο προπονητής.»

*Στη φωτό: Ο Γιάννης Γεωργιάδης δίπλα στον Μάκη Λιάτο στον αγώνα Παλαιμάχων του Παναιγιάλειου με την Μπαρτσελόνα


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr