background img
banner
banner

Εκλογές με πρόεδρο τον Νίκο Παπαδόπουλο στον ποδοσφαιρικό Αστέρα Τέμενης

ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΝΕΟ ΠΛΑΝΟ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΕΖΟΝ

Πραγματοποιήθηκε στον Αστέρα Τέμενης η απαραίτητη Γενική Συνέλευση, η οποία συνοδεύτηκε από εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.
Για την θέση του προέδρου προτάθηκε και ψηφίστηκε ο Νίκος Παπαδόπουλος, ο οποίος τόνισε ότι πλέον είναι όλα έτοιμα για να ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες ο σχεδιασμός και το πλάνο της επόμενης αγωνιστικής σεζόν 2022-23.

Πως σχηματίστηκε το νέο ΔΣ του Αστέρα

Αναλυτικά, την Πέμπτη 16 Ιουνίου 2022, είχαμε την επαναληπτική Γενική Συνέλευση του Αθλητικού Ομίλου Αστέρας Τέμενης στα γραφεία του συλλόγου στο γήπεδο της Τέμενης.
Αφού διαβάστηκε η έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής, εγκρίθηκε ο Διοικητικός καί Οικονομικός Απολογισμός του 2021, καθώς και ο Προϋπολογισμός του 2022, εξελέγη Εφορευτική Επιτροπή και έγιναν αρχαιρεσίες για την εκλογή Προέδρου και την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και της Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Σύμφωνα με το καταστατικό και το Νόμο, διεξήχθη η διαδικασία με την παρουσία Δικηγόρου.

Πρόεδρος εξελέγη ο Νίκος Παπαδόπουλος, και τα εκλεγμένα μέλη συστάθηκαν σε σώμα στο Διοικητικό Συμβούλιο που ακολούθησε ως εξής.
Αντιπρόεδρος: Μένιος Κουτρόπουλος
Γεν.Γραμματέας: Ανδρέας Νικολακόπουλος
Ταμίας: Παναγιώτης Κουτρόπουλος
Έφορ. Μπάσκετ: Γιώργος Χρηστίδης
Έφορ.Ακαδημιών: Νικόλ. Ανδριοπούλου
Μέλος: Παπαδόπουλος.

Τρίτωσε με τις …προεδρίες ο Νίκος Παπαδόπουλος

Πολλές ευθύνες βαραίνουν τον Νίκο Παπαδόπουλο. Ύστερα από τις αρχαιρεσίες του Αστέρα Τέμενης που ψηφίστηκε στην θέση του προέδρου.
Παράλληλα ο Νίκος Παπαδόπουλος τυγχάνει να είναι πρόεδρος στον Περιβαλλοντικό και Πολιτιστικό Σύλλογο Αλυκής «Αγιος Νικόλαος». Πρόεδρος επίσης στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 7ου Δημοτικού Σχολείου Αιγίου και Γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Πολιστικών Συλλόγων Αιγιαλείας.

Επίσης δραστηριοποιείται και σε κάποιες δευτερεύουσες Συλλογικές υποχρεώσεις και όλα αυτά μαζί του …κλέβουν αρκετό χρόνο και επισύρουν αμέτρητες τηλεφωνικές συνδιαλέξεις.
Πάντως από το ΔΣ του Αστέρα ζήτησαν από τον πρόεδρο Παπαδόπουλο, να δώσει προτεραιότητα στην ομάδα, ακολουθώντας πιστά το νέο πλάνο που θα σχεδιαστεί για τη νέα αγωνιστική σεζόν.
Οι «πιτσιρικάδες» της ακαδημίας ζήτησαν να γίνουν αρκετές επαφές με τον Παναθηναϊκό και άλλες ομάδες, ώστε να απολαμβάνουν μαζί με τα μπάνια και τα καλοκαιρινά τουρνουά.
Πάντα τυπικός ο νομικός Γιάννης Μεντζελόπουλος, συνάντησε στην Αλυκή τον Νίκο Παπαδόπουλο, για να του ευχηθεί συγχαρητήρια, μαζί με τον υπεύθυνο του καφέ – μπαρ «Τσιμπάει», Δημήτρη Φιλιππόπουλο.

Σταθερά στο ΔΣ ο Ανδρέας Νικολακόπουλος

Πολλές οι ευθύνες που είχε αναλάβει και τις έφερε εις πέρας την προηγούμενη σεζόν ο Ανδρέας Νικολακόπουλος. Το γεγονός εκτιμήθηκε φυσικά στις αρχαιρεσίες, για να του δοθεί και πάλι η θέση του Γενικού Γραμματέα στον Αστέρα Τέμενης.
Ο Νικολακόπουλος σηκώνει από τώρα τα …μανίκια, αφού πλησιάζει αρκετή δουλειά στον προγραμματισμό που θα ακολουθήσει.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr