background img
banner
banner

Επιτυχής η τομή για την αποκατάσταση της βλάβης στη Μητροπόλεως | ΦΩΤΟ

ΕΣΚΑΨΑΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗ ΖΗΜΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΓΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

Χρειάστηκαν περισσότερες από πέντε ώρες για να αποκατασταθεί η σοβαρή βλάβη στον αγωγό του δικτύου ύδρευσης της οδού Μητροπόλεως. Η παρέμβαση στο κατάλληλο σημείο από πλευράς ΔΕΥΑΑ είχε ως αποτέλεσμα να μην χρειαστεί να σκαφτεί περισσότερο ο δρόμος και να μην «απειληθεί» το αναπλασμένο σημείο αυτού, ενώ επανήλθε και η υδροδότηση που είχε διακοπεί για την εκτέλεση του έργου.

Υπενθυμίζεται ότι ο αγωγός παρουσίασε την Τρίτη 7 Ιουνίου σοβαρή διαρροή, στο ύψος της οδού Παναγιωτοπούλων, με κάποια νερά να βγαίνουν στον δρόμο και να κατηφορίζουν, με τα περισσότερα όμως να καταλήγουν στον αγωγό της αποχέτευσης. Από τη ΔΕΥΑΑ αποφασίστηκε να γίνει τομή για την αποκατάσταση της βλάβης, ωστόσο προηγήθηκε συνεργασία με τους μηχανικούς της Τεχνικής Υπηρεσίας οι οποίοι είχαν τα σχέδια της ανάπλασης και γνώριζαν από πού περνάει ο αγωγός.

Η ιδιαιτερότητα της κατάστασης έγκειται στο γεγονός ότι από το σημείο περνούν πολλοί σωλήνες και καλωδιώσεις γεγονός που έκανε πιο σύνθετη την παρέμβαση.

Η απόφαση να παρέμβει ο συνεργάτης της ΔΕΥΑΑ, στις 3.00 το μεσημέρι της Τετάρτης 8 Ιουνίου, σχετιζόταν με την πρόθεση να μην δημιουργηθεί όχληση στην οδό, αφού το απόγευμα τα καταστήματα ήταν κλειστά. Όπως και έγινε. Τα συνεργεία «χτύπησαν» ακριβώς στο σημείο που ήταν το πρόβλημα, αποκατέστησαν τη ζημιά και περίπου στις 8.30 το βράδυ είχαν παραδώσει τον δρόμο, ενώ το νερό επανήλθε σε οικίες και επιχειρήσεις.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr