background img
banner
banner

Η παραλία «Άνθη» ξανά στις δόξες της!

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΚΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΙΛΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΥΡΤΙΑΣ

Επιχείρηση καθαρισμού της παραλίας Μυρτιάς, απόλυτα επιτυχημένη από τα μέλη και τους φίλους του Φιλοπροοδευτικού Συλλόγου Μυρτιάς «Η Αγία Μαρίνα», που έκαναν την ακτή από τον Ναυτικό Όμιλο ως το ΑΕΙ, να… αστράφτει.

Ας μην ξεχνάμε πως το εν λόγω τμήμα της παραλίας Αιγίου τυγχάνει και πάλι ανταπόκρισης λουομένων τα τελευταία χρόνια, ιδίως όταν ο μαΐστρος ταράζει τα νερά της Αλυκής, αφού εκεί είναι πιο απάνεμα. ΄΄Πραγματοποιήσαμε καθαρισμό της ακτής μας από ξύλα και σκουπίδια που είχε ξεβράσει η θάλασσα. Συγκεντρώσαμε και αρκετά ανακυκλώσιμα που εναποθέσαμε στον ειδικό μπλε κάδο. Επιθυμούμε μία καθαρή παραλία για τους κατοίκους της Μυρτιάς και τους επισκέπτες΄΄, επισήμανε στo protionline.gr ο πρόεδρος του Συλλόγου Σάκης Παλαιολογόπουλος.

Να σημειωθεί τέλος πως ο Σύλλογος αναμένει την υπόσχεση του αντιδημάρχου Έργων και προέδρου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου για τοποθέτηση δύο ντουζιέρων κατά μήκος του συγκεκριμένου τμήματος της ακτής, έτσι ώστε να εξυπηρετούνται οι λουόμενοι που ήδη έχουν κάνει την εμφάνισή τους τις τελευταίες ημέρες.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr