background img
banner
banner

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ: «Το πάθημα να γίνει μάθημα»

H 9ΧΡΟΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΘΥΕΛΛΑΣ ΣΤΗΝ Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΛΑΒΕ ΤΕΛΟΣ

Η Θύελλα Αιγίου με πολύ καλή απόδοση και αποτελέσματα στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, έφτασε να διεκδικεί ακόμα και μια θέση στην πρώτη 4άδα για τα playoff της Α’ κατηγορίας.

Κατέληξε στην 5η θέση, λαμβάνοντας και το μπόνους των 5 βαθμών που πρόσφερε η συγκεκριμένη θέση για τα παιχνίδια play out. Σε αυτή την ειδική σειρά αγώνων, τα πράγματα δεν ήρθαν όπως θα ήθελε το Αιγιώτικο σωματείο και το φινάλε την έφερε στην 10άδα των ομάδων που υποβιβάστηκαν στην Β΄ κατηγορία.
Πικραμένος και πεισμωμένος ο προπονητής της Θύελλας Κυριάκος Αθανασίου, εξηγεί στην «Π» τους λόγους του υποβιβασμού, αναφέρεται στο φετινό σύστημα των playout, αλλά και στην «χρυσή» ακαδημία που διαθέτει.

Ποιοι οι βασικοί λόγοι του υποβιβασμού στην Β΄ κατηγορία;

Είμαστε 9 χρόνια στην Α΄ κατηγορία προσπαθήσαμε να κάνουμε κάτι καλύτερο αυτή τη χρονιά αλλά η δομή των play out, το άσχημο ξεκίνημά μας σε αυτά, συν τις απώλειες που είχαμε είτε από τραυματισμούς είτε από αναγκαστικές απουσίες μας έφτασαν στο σημείο να πέσουμε. Όμως είμαι εξαιρετικά αισιόδοξος ότι θα επανέλθουμε πολύ σύντομα και όλοι στην Θύελλα πιστεύουμε ότι αυτό που έγινε φέτος θα είναι ένα καλό μάθημα για τα επόμενα χρόνια..

Είσαστε σύμφωνοι με το φετινό σύστημα των play out;
Το λάθος που κάναμε όλοι με τη φετινή προκήρυξη είναι ότι δεν είδαμε πόσες ομάδες πέφτουν. Αν έπεφταν πιο λίγες ίσως η δομή να ήταν καταλυτική, όμως στη φετινή χρονιά υποβιβάστηκαν συνολικά 10 ομάδες και πιστεύω ότι η φετινή προκήρυξη ήταν λάθος, κάτι που δεν μπορέσαμε να διαγνώσουμε από την αρχή. Το πιο σωστό θα ήταν να μπουν οι ομάδες με τους βαθμούς που είχαν συγκεντρώσει στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Ο βασικότερος λόγος του υποβιβασμού μας όμως είναι ένας και μοναδικός, ήταν πολλές οι ομάδες που έπεσαν.

Πως διαμορφώνεται τώρα το πλάνο και η στρατηγική σας στην Θύελλα;
Συνεχίζουμε ΔΥΝΑΤΑ και θα είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τα πάντα ώστε να επανέλθουμε στην κατηγορία που αρμόζει για την ομάδα μας. Η σχολαστική και δημιουργική δουλειά που κάνουμε στην προετοιμασία και τις προπονήσεις, μας προσφέρει ένα παραπάνω πλεονέκτημα. Παράλληλα οι νεαροί ποδοσφαιριστές μας έχοντας συλλέξει εμπειρίες από την μεγαλύτερη κατηγορία, θα είναι περισσότερο προετοιμασμένοι στο νέο πρωτάθλημα.

Κατά καιρούς η Θύελλα έχει δημιουργήσει ταλέντα και παίκτες που έφυγαν για μεγαλύτερες κατηγορίες, υπάρχει αισιοδοξία για ανάλογη συνέχεια;
Η ομάδα μας όλα αυτα τα χρόνια εκπαιδεύει δημιουργεί ποδοσφαιριστές με ήθος, κύρος, αξιοπρέπεια και πίστη. Τους υποστηρίζουμε και τους βοηθάμε για το επόμενο βήμα τους. Είμαστε βέβαιοι ότι και φέτος θα φύγουν παιδιά για μεγαλύτερες κατηγορίες αφού ήδη μας έχουν γίνει προτάσεις. Είμαστε σίγουροι ότι τα καλύτερα έρχονται και αυτό θα φανεί στο άμεσο μέλλον.

Η Θύελλα διαγράφει μια εξαιρετική πορεία στα τμήματα ακαδημιών της
Η Θύελλα Αιγίου κάθε χρόνο είναι μέσα στις 4 καλύτερες ακαδημίες της Αχαίας. Πολλοί σύμφωνα με τις υποδομές που διαθέτουμε, μας τοποθετούν ακόμα πιο ψηλά. Εχουμε τους καλύτερους προπονητές επιστήμονες εκπαιδευτές που αγαπούν τα παιδιά και θέλουν να μεταδώσουν τις αξίες και το ήθος ώστε να γίνουν και καλοί αθλητές. Κυρίως καλύτεροι άνθρωποι που θα στηρίζουν και θα βοηθούν τους συνανθρώπους τους.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr