background img
banner
banner

Μία πυξίδα στο προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου Αβύθου | ΦΩΤΟ

ΕΥΣΤΟΧΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Το απόγευμα του Σαββάτου το προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου Αβύθου ήταν γεμάτο κόσμο. Γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικοί συνεργάστηκαν και μεταμόρφωσαν το δάπεδο του προαύλιου σε εκπαιδευτικό και ψυχαγωγικό μέσο. Κεντρικό θέμα ήταν η δημιουργία μιας μεγάλης πυξίδας (με διάμετρο 7 μέτρα!), η οποία θα χρησιμοποιηθεί σε πολλές εκπαιδευτικές δραστηριότητες, συμπεριλαμβανομένων των Εργαστηρίων Δεξιοτήτων.

Το δάπεδο του προαυλίου είχε καθαριστεί με προσοχή από την προηγούμενη μέρα. Επίσης χρωματίστηκαν ξανά τα ζωγραφισμένα παιχνίδια στο δάπεδο και φτιάχτηκε ένα νέο “φιδάκι” για χρήση από τους μαθητές.

Με την ευκαιρία, επισκευάστηκαν και τα ξύλινα τραπέζια στο υπόστεγο.

Το Δημοτικό Σχολείο Αβύθου, με ανακοίνωσή του, ευχαριστεί και συγχαίρει τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Αβύθου για τη σπουδαία δουλειά και την μεγάλη συμμετοχή, όπως και την άριστη συνεργασία για πολλά χρόνια. Επίσης ευχαριστεί και την Εθελοντική Ομάδα Πολιτικής Προστασίας «Αχαιός» για την βοήθεια στον καθαρισμό του προαυλίου. Φυσικά, ευχαριστούμε και τον έμπειρο ζωγράφο Νίκο Λυριντζή, ο οποίος επιμελήθηκε την κατασκευή της πυξίδας, δίνοντας προσοχή στις λεπτομέρειες και τον προσανατολισμό (χρησιμοποιήθηκαν και τα γεωμετρικά όργανα του σχολείου!).

 


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr