background img
banner
banner

Μαγγίνας: «Η περσινή μου συνεργασία με την Αιγείρα / Ακράτα ξεπέρασε κάθε προσδοκία»

Α.Ε. ΑΙΓΕΙΡΑΣ/ΑΚΡΑΤΑΣ: ΛΙΓΕΣ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΡΟΣΤΕΡ, ΘΑ ΚΥΝΗΓΗΣΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Μεσούσης της περυσινής αγωνιστικής περιόδου, ήρθε να ενταχθεί στο ρόστερ της Ένωσης Αιγείρας / Ακράτας ο Δημήτρης Μαγγίνας. Έχοντας αγωνιστεί πάλι στο παρελθόν στην ανατολική Αιγιάλεια, όπως επίσης σε Απόλλωνα Αιγίου, Παναιτωλικό, Παναιγιάλειο, Αστέρα Δερβενίου, ο 25χρονος αμυντικός μέσος με εμπειρίες και χαρακτήρα νικητή, προσέφερε πολλά και από την πλευρά του για να φτάσει η Αιγείρα / Ακράτα να κατακτήσει την πρωτιά στον 3ο όμιλο της Α΄ κατηγορίας. Ικανοποιημένος από την πορεία της ομάδας, την αντιμετώπιση που είχε από διοίκηση, συμπαίκτες και φιλάθλους, είναι πολύ κοντά στο να ντυθεί και πάλι με τα χρώματα της Αιγείρας / Ακράτας, να ζήσει από την αρχή και καθ’ όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος τις μεγάλες συγκινήσεις που προσφέρει το ποδόσφαιρο σε ένα τόσο δύσκολο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

ΑΕ Αιγείρας Ακράτας

Την επιθυμία του να παραμείνει στην ομάδα εκφράζει ο αμυντικός Δημήτρης Μαγγίνας

Το protionline.gr συναντήθηκε με τον πολύτιμο αμυντικό μέσο ρωτώντας για το περασμένο πρωτάθλημα, για την απόφασή του να παραμείνει στην ομάδα, για τις αλλαγές που έχουν προκύψει σε αυτή.

Πως είδες την περυσινή σεζόν στην Αιγείρα / Ακράτα; Κάλυψε τις προσδοκίες σου;
Η περσινή σεζόν στην ομάδα στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος που ήμουν κομμάτι της, όχι μόνο κάλυψε προσδοκίες μου αλλά τις ξεπέρασε κιόλας. Σε αυτό το γεγονός συνετέλεσαν και άλλοι παράγοντες όπως ήταν η άψογη συνεργασία μεταξύ του προπονητή, των παικτών και της διοίκησης, αλλά και το γενικότερο καλό κλίμα που επικρατούσε εντός και εκτός γηπέδου.

Πάμε σε ένα πρωτάθλημα Α΄ κατηγορίας με δυο ομίλους και αρκετά δυσκολότερο. Μπορεί η ανατολική Αιγιάλεια να μπει και πάλι στο κόλπο του πρωταθλητισμού;
Η Αιγιαλεία αυτήν τη στιγμή εκπροσωπείται από δυο ομάδες. Την Ένωση Αιγείρας / Ακράτας και τον Παναιγιάλειο οι οποίες μπορούν να ακολουθήσουν εξίσου τον δρόμο του πρωταθλητισμού. Πιο συγκεκριμένα όσον αφορά την Αιγείρα / Ακράτα μπορώ να σας εγγυηθώ πως με την δουλειά που γίνεται, με την όρεξη που υπάρχει από τους διοικούντες και με όλη αυτή την στήριξη του κόσμου ,εύκολα μπορεί να πρωταγωνιστήσει πάλι στο φετινό πρωτάθλημα.

Η ατομική σου απόφαση είναι να παραμείνεις στην ομάδα; Πως σκέφτονται οι άλλοι συμπαίκτες σου;
Η δική μου απόφαση είναι να συνεχίσω και φέτος στην ομάδα γιατί πιστεύω πως θα με βοηθήσει στην ατομική μου εξέλιξη και στην μετέπειτα πορεία μου. Μπορεί να έχω παραστάσεις από μεγαλύτερες ομάδες, όμως πάντα και από παντού προσθέτεις κάτι ακόμα στον ατέλειωτο κατάλογο γνώσεων του ποδοσφαίρου.
Σχετικά με τους συμπαίκτες μου δεν μπορώ να έχω σαφή άποψη γιατί ο καθένας κρίνει για τον εαυτό του αν και πιστεύω πως για το καλό της ομάδας, όλων μας οι απόψεις και οι ιδέες μας βρίσκουν σύμφωνους. Όλοι στην Αιγείρα / Ακράτα έχουμε ως απώτερο σκοπό την καλή πορεία στο πρωτάθλημα και την διατήρηση του υγιούς κλίματος στην ομάδα.

Πιστεύεις ότι η αλλαγή προπονητή μπορεί να επηρεάσει την ομάδα σε ότι αφορά τον χρόνο προσαρμογής στα νέα δεδομένα που θα παρουσιάσει ο Λεωνίδας Κατσαρέλιας;
Σίγουρα μια αλλαγή προπονητή πάντα επηρεάζει και ίσως να δημιουργεί αμφιβολίες γιατί η περσινή χρονιά ήταν άκρως επιτυχημένη. Επειδή γνωρίζω τον νέο μας προπονητή Λεωνίδα Κατσαρέλια προσωπικά, ο οποίος είναι ένας νέος άνθρωπος στον χώρο της προπονητικής με φιλοδοξίες και πολλή όρεξη για δουλειά, μπορώ να σας διαβεβαιώσω πως η φετινή χρονιά θα είναι εξίσου μια επιτυχημένη χρονιά.

Τι μπορεί να αλλάξει στην Α΄ κατηγορία με την παρουσία πλέον των προερχόμενων από την Γ΄ Εθνική, Παναιγιάλειου και Διαγόρα;
Στην Α’ κατηγορία με Παναιγιάλειο και Διαγόρα ανεβαίνουν οι προσδοκίες, η ποιότητα και εντείνεται ο ανταγωνισμός μεταξύ των ομάδων και όπως όλα δείχνουν το φετινό πρωτάθλημα θα κρύβει εκπλήξεις και θα είναι πολύ δυνατό. Τυχερά θα είναι τα σωματεία που θα καταφέρουν να φτάσουν στα playoff, με όποιον τρόπο και αν αυτά αναφέρονται στην προκήρυξη της ΕΠΣ Αχαΐας, αφού η μάχη του πρωταθλήματος θα πάρει παράταση απέναντι στις ομάδες που θα ξεχωρίσουν από τον όμιλο Πάτρας και Αχαγιάς.

Ποια μπορεί να είναι η φιλοσοφία της νέας διοίκησης και το πλάνο που θα ανακοινώσει;
Η φιλοσοφία της νέας διοίκησης πιστεύω πως θα είναι μία συνέχεια της προηγούμενης. Θα προσπαθήσει να εξασφαλίσει την υγιή σχέση των μελών της ομάδας με ότι συνεπάγεται αυτό, αλλά και την ανάδειξη των παιδιών από τα τμήματα της ακαδημίας, κάτι που είναι πολύ σημαντικό. Επίσης πιστεύω πως όλα τα μέλη της διοίκησης θα είναι δίπλα στον κάθε παίχτη ξεχωριστά και κύριος στόχος τους θα είναι η ομάδα να πρωταγωνιστεί.

Πως είδες την στήριξη του κόσμου πέρυσι στην ομάδα και στο πρόσωπό σου;
Η συμπαράσταση του κόσμου την χρονιά που μας πέρασε τόσο προς την ομάδα όσο και προς εμένα προσωπικά ήταν μεγάλη. Το ποδόσφαιρο όπως σχεδόν και όλα τα αθλήματα επηρεάζονται από την ψυχολογία, η αγάπη και η βοήθεια του κόσμου παίζει καθοριστικό ρόλο. Είναι σημαντικό για μας και αυτήν την χρονιά να μας ακολουθήσει στο γήπεδο όσο το δυνατόν περισσότερος φίλαθλο κόσμος γίνεται. Τέλος εύχομαι για την αγωνιστική σεζόν 2022-2023 να έχουμε όλοι υγεία ανεξαρτήτως ομάδας και προσωπική μου ευχή είναι να προσπαθήσω όσο το δυνατόν περισσότερο να βοηθήσω την ομάδα μου.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr