background img
banner
banner

Με δύο συνδυασμούς οι εκλογές στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ

Δύο είναι οι υποψήφιοι συνδυασμοί για τις αρχαιρεσίες που θα διεξαχθούν στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Αιγίου, την Τετάρτη 29 Ιουνίου, για εκλογή οργάνων Διοίκησης, Ελεγκτικής Επιτροπής και Αντιπροσώπου για τη Γ.Σ.Ε.Ε.

Η διαδικασία θα πραγματοποιηθεί από τις 6.00 το απόγευμα ως τις 9.00 το βράδυ της Τετάρτης, στα γραφεία του Ε.Κ.Α., στην οδό Αριστείδου 4.

Υποψήφιοι συνδυασμοί είναι η Π.Α.Κ. με έντεκα υποψηφίους για τη διοίκηση και η Δ.Α.Σ. με τέσσερις.

Αναλυτικά, από την Παναιγιάλεια Αγωνιστική Κίνηση, για τη διοίκηση, υποψήφιοι είναι: ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Χρήστου, ΓΙΑΧΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Ιωάννη, ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Θεοδώρου, ΚΑΥΚΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Ιωάννη, ΚΟΝΤΕΣΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ του Κωνσταντίνου, ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Διαμαντή, ΚΡΑΒΑΡΙΤΗ ΕΥΑΝΘΙΑ του Βασιλείου, ΛΕΙΒΑΔΙΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ του Ιωάννη, ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Κωνσταντίνου, ΠΙΕΡΡΑΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ του Διονυσίου, ΣΑΖΑΚΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Μιλτιάδη.

Από την ίδια παράταξη, υποψήφιοι για την Ελεγκτική Επιτροπή, είναι: ΚΩΣΤΑΡΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ του Δημητρίου, ΣΠΥΡΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ του Ευσταθίου, ΨΥΧΡΑΜΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του Ιωάννη. Ως αντιπρόσωποι για τη ΓΣΕΕ: ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Χρήστου, ΚΑΥΚΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Ιωάννη.

Από τον συνδυασμό «Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία», για τη διοίκηση, υποψήφιοι είναι: ΚΑΛΑΝΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Ιωάννη, ΝΤΑΒΑΝΤΖΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του Χρήστου, ΝΥΧΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Αλεξάνδρου, ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Κωνσταντίνου.


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr