background img
banner
banner

Μπήκε και ο Αχιλλέας Καμαρών στο τουρνουά ακαδημιών του καλοκαιριού

Με συμμετοχές από τα τμήματα της Κ8 και της Κ10, μπήκε και ο Αχιλλέας Καμαρών στο τουρνουά του καλοκαιριού, απέναντι από ομάδες της Αθήνας. Στο αρχικό πρόγραμμά του είχε να αντιμετωπίσει τις Κ-8 Φοίνικα Καλλιθέας, Αίαντα Σαλαμίνας, Άτταλο Νέας Φιλαδέλφειας. Στους αγώνες του τμήματος Κ-10 οι νεαροί αθλητές του Αχιλλέα αντιμετώπισαν κατά σειρά: Ολυμπιακό Καλλιθέας, Αίαντα Σαλαμίνας, Παναθηναϊκό και Άτταλο Νέας Φιλαδέλφειας.

Ικανοποίηση από την διοίκηση των Καμαρών

Διοίκηση, γονείς και φίλαθλοι, είδαν σε δράση και χειροκρότησαν τους νεαρούς αθλητές, που άφησαν καλές εντυπώσεις στον αγωνιστικό χώρο. Από την διοίκηση που χάρηκε μαζί με τα παιδιά τους αγώνες, ανακοινώθηκε: «Ένα πολύ ωραίο αθλητικό γεγονός που άρεσε σε μικρούς και μεγάλους. Τα παιδιά μας αγωνίστηκαν έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό με παιδιά από μεγάλες ακαδημίες της Αθήνας και έδειξαν πως δεν υστερούν σε τίποτα.»

Για το βραδινό παιχνίδι του Σαββάτου, στο οποίο τα τμήματα των Καμαρών έπαιξαν μεταξύ τους, η διοίκηση των Καμαρών συμπλήρωσε: «Ήταν μια μοναδική εμφάνιση με τα δικά μας παιδιά μεταξύ τους για μισή ώρα περίπου. Στη συνέχεια οι νεαροί βραβεύτηκαν για την προσπάθεια την αγωνιστικότητα το ήθος τους, έτσι όπως αρμόζει στις αξίες του αθλητισμού, όπως πρεσβεύει στο σύλλογό μας!!»


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr