background img
banner
banner

Ολοκληρωμένες λύσεις στο πρατήριο «AEGEAN ΡΟΔΟΠΟΥΛΟΣ»

ΚΑΥΣΙΜΑ ΑΡΙΣΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ – Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΡΟΔΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΤΗΣ

Το πρατήριο υγρών καυσίμων «AEGEAN ΡΟΔΟΠΟΥΛΟΣ» επέστρεψε δυναμικά, προσφέροντας άριστη, γρήγορη και ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση, εφοδιάζοντας τους καταναλωτές με τα πλέον εξελιγμένα καύσιμα. Η επιχείρηση, που βρίσκεται στην οδό Κορίνθου 2 στο Αίγιο, αποτελεί «σταθμό» για ιδιώτες και επαγγελματίες, συνδυάζοντας υψηλό επίπεδο παροχής σύγχρονων υπηρεσιών και ποιοτικά επώνυμα προϊόντα.

Συνεχίζοντας στον δρόμο που χάραξε ο αείμνηστος Δημοσθένης Ροδόπουλος που έφυγε πρόωρα από τη ζωή πριν λίγους μήνες, η ανιψιά του Κατερίνα Ροδοπούλου… βαδίζει στα βήματά του, διατηρώντας όλα εκείνα τα στοιχεία που καθιστούν την επιχείρηση ως μία από τις πιο προσφιλείς και αξιόπιστες της Αιγιάλειας. Άλλωστε, ο χώρος είναι αρκετά γνώριμος για την ίδια, δουλεύοντας στο πλευρό του θείου της για δύο συναπτά έτη.

Όπως η ίδια αναφέρει στo protionline.gr, ΄΄ανέλαβα την επιχείρηση με σκοπό να διατηρήσω το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που σε συνάρτηση με τα ποιοτικά προϊόντα, παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις σε αυτή τη δύσκολη εποχή. Σε αυτή την προσπάθεια με έχουν στηρίξει ο σύζυγός μου Γιάννης Τσουμπός αλλά και η ευρύτερη οικογένειά μου.
Πρόκειται για μία οικογενειακή επιχείρηση που λειτουργεί σε υψηλά επαγγελματικά πρότυπα και είναι αυτοσκοπός μου να τη διατηρήσω ψηλά όπως ο θείος μου Δημοσθένης Ροδόπουλος΄΄.

Δεξαμενές υπό υάλωση και AEGEAN αποτελούν εγγύηση

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το πρατήριο υγρών καυσίμων «AEGEAN ΡΟΔΟΠΟΥΛΟΣ» εξασφαλίζει ποιοτικά καύσιμα, ελεύθερα από κάθε πρόσμειξη ξένων σωματιδίων, δεδομένου ότι πριν προχωρήσουν στην έναρξη λειτουργίας του, είχαν πραγματοποιήσει υαλοποίηση των δεξαμενών του, ώστε να εξασφαλίζεται πάντα μέγιστη απόδοση και απροβλημάτιστη λειτουργία για τους κινητήρες των οχημάτων.

Η υάλωση είναι μία σύγχρονη μέθοδος επισκευής δεξαμενών καυσίμων όπου κατά τη διάρκειά της γίνεται επίστρωση των φθορών που είχε υποστεί η μεταλλική επιφάνεια της δεξαμενής με εποξειδική μάζα δυο συστατικών και κατόπιν γίνεται βαφή και υάλωση με εποξειδικά υλικά κατάλληλα για δεξαμενές καυσίμων. Επιπλέον, τα καύσιμα της ΑEGEAN αποτελούν εγγύηση ποιότητας και καλών τιμών.

Εξυπηρέτηση όλο το 24ωρο

Η «AEGEAN ΡΟΔΟΠΟΥΛΟΣ» έφερε και μία πρωτοπορία στο Αίγιο. Την εξυπηρέτηση 24 ώρες το εικοσιτετράωρο, καθιερώνοντας τον αυτόματο πωλητή στο κέντρο της πόλης, έτσι ώστε να μην ξεμένουμε ποτέ από καύσιμα είτε είναι νυχτερινές ώρες είτε αργίες.

Στα αξιοσημείωτα, το άριστο σέρβις που παρέχει, με ανθρώπους πάντα πρόθυμους και ευγενικούς να μας εξυπηρετήσουν. Στο πρατήριο θα βρούμε: Aμόλυβδη 95 οκτανίων, Αμόλυβδη 100 οκτανίων, Diesel κίνησης απλό, Diesel d force. Διαθέτει βυτίο για διανομή πετρελαίου θέρμανσης γρήγορα και αξιόπιστα.

Πλήρης παροχή υπηρεσιών καθαρισμού οχημάτων και ξεθάμπωμα φαναριών

Στο mini market θα βρούμε πολλά χρήσιμα αξεσουάρ, λιπαντικά, καθαριστικά και όλα τα ποιοτικά προϊόντα για το όχημά μας σε πολύ καλές τιμές καθώς και τις κατάλληλες συμβουλές χρήσης. Λειτουργεί ακόμη το πλυντήριο, παρέχεται βιολογικός καθαρισμός, ενώ πολύ σημαντικό είναι το ξεθάμπωμα των φαναριών των οχημάτων, κάνοντάς τα και πάλι σαν καινούρια!
Η επιχείρηση επέστρεψε και λειτουργεί ανταποκρινόμενη στις ανάγκες της σύγχρονης εποχής. Εμείς δεν έχουμε παρά να συνεχίσουμε να την εμπιστευόμαστε!


Κατηγορίες Άρθρου
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr