background img
banner
banner

Παλιές δόξες των γηπέδων

ΟΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΑΕΑ ΚΑΙ ΣΕΛΕΣΤΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΜΝΗΜΗΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΛΑΣΤΗΡΑ

Η φιλική συνάντηση ανάμεσα στην ΑΕ Αιγίου του Φίλιππου Κοσσαρά και την Σελέστε του Δημήτρη Πιερρουτσάκου το περασμένο Σάββατο, εξελίχθηκε σε μια πολύ όμορφη αναμέτρηση ποδοσφαιριστών, που ζωντάνεψαν στις μνήμες τους τις παλιές καλές ποδοσφαιρικές εποχές.

Με καλή οργάνωση από πλευράς των γηπεδούχων και του προέδρου της ΑΕ Αιγίου Φίλιππου Κοσσαρά, οι θεατές απόλαυσαν τις όμορφες και ποιοτικές προσπάθειες των ποδοσφαιριστών, που τους συνάντησαν πάλι στους αγωνιστικούς χώρους ύστερα από κάποια χρόνια, με …κοιλίτσες και γκρίζους κροτάφους.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι η Σελέστε την οποία αποτελούν ποδοσφαιριστές από αρκετές πόλεις της Ελλάδας, επικράτησε με σκορ 6-3.
Την ομάδα της Σελέστε ενίσχυσε από την περιοχή μας ο Τρύφων Κατσαρός και ο Νίκος Τσίμπιτσης που πέρυσι αγωνιζόταν στην Αιγείρα / Ακράτα.
Στην ΑΕ Αιγίου αγωνίστηκε ο πρόεδρος Φίλιππος Κοσσαράς και ο διαιτητής πλέον Γιώρργος Παπαδόπουλος.

Προπονητής στους παλαιμάχους της ΑΕΑ ο Στρατής Μαστροκυριάκος

Παίκτης και προπονητής της ΑΕ Αιγίου στο παρελθόν ο πολιτογραφημένος πια Αμερικάνος Στρατής Μαστροκυριάκος, ανέλαβε την τεχνική ηγεσία (είχε συνεργασία και με τον Παναιγιάλειο) στην ομάδα που είχε υπηρετήσει με επιτυχία. Απέναντί του προπονητής της Σελέστε ο Δημήτρης Πιερρουτσάκος.
Με την ομάδα της ΑΕ Αιγίου αγωνίστηκαν οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές: Γιώργος Παπαδόπουλος, Μιχάλης Κυριακόπουλος, Τάκης Παπακωνσταντίνου, Ηλία Τριανταφυλλόπουλος, Δημήτρης Παπαγιαννόπουλος, Φίλιππος Κοσσαράς, Γιώργος Χαβαριώτης, Σωτήρης Ζαφειρόπουλος, Γιώργος Τσεκούρας, Γιάννης Κωνσταντέλιας, Άγγελος Τζουράς, Γιώργος Μεσσήνης, Κώστας Τριανταφύλλου, Νίκος Παπαχριστόπουλος.

Χρέη γιατρού για τις πρώτες βοήθειες έκανε ο φυσιοθεραπευτής Παναγιώτης Δενδρινός.

Πολλές οι αναμνηστικές φωτογραφίες

Βροχή τα …φλας πριν και μετά την φιλική συνάντηση των παλαιμάχων, με τους ποδοσφαιριστές να θέλουν να αποθανατήσουν κάποιες από τις όμορφες στιγμές που έζησαν στο γήπεδο Πλαστήρα, παρέα με παλιούς συμπαίκτες.

Σε μια από αυτές διακρίνουμε από αριστερά τους Τάκη Παπακωνσταντίνου, Νίκο Παπαχριστόπουλο, Γιώργο Τσεκούρα, τον προπονητή Στρατή Μαστροκυριάκο, τον Τρύφωνα Κατσαρό που αγωνίστηκε με την Σελέστε και τον Μιχάλη Κυριακόπουλο.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr