background img
banner
banner

Παραμένει στην Θύελλα Αιγίου το βαρύ πυροβολικό | ΦΩΤΟ

ΤΙ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΣΤO PROTIONLINE.GR ΟΙ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ, ΚΑΡΑΪΝΔΡΟΣ

Πεισμωμένοι από την άτυχη αγωνιστική σεζόν της Θύελλας Αιγίου που στοίχισε και τον υποβιβασμό της στην Β΄κατηγορία, παρουσιάζονται οι έμπειροι και πολύτιμοι ποδοσφαιριστές του Αιγιώτικου σωματείου. Σε επικοινωνία που είχε μαζί τους το protionline.gr, όλοι δηλώνουν ότι έχουν στόχο να διορθώσουν τα κακώς κείμενα των play out, αφού οι απουσίες, οι ατυχίες και οι συγκυρίες στοίχησαν στον υποβιβασμό.

Νίκος Διαμαντόπουλος: ‘‘Ήθελα να σταματήσω, τώρα δεν αφήνω την Θύελλα’’

Ο πρώην μελανόλευκος επιθετικός Νίκος Διαμαντόπουλος, γεννημένος το 1986 έχει φάει με το «κουτάλι» τα γήπεδα μεγάλων κατηγοριών, αναγκάζεται να υπηρετεί την Θύελλα παράλληλα με τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις. Είχε σαν σκέψη να αποχωρήσει αλλά τώρα δηλώνει: «Είχα ζητήσει από τον προπονητή μου Κυριάκο Αθανασίου, η περασμένη σεζόν να είναι και η τελευταία μου σε αγωνιστική δράση. Τώρα όμως αισθάνομαι ένα μεγάλο χρέος στην Θύελλα που αγάπησα και πάντα θα αγαπώ. Ξεκρεμάω τα παπούτσια μου να μπω και πάλι στον αγωνιστικό στίβο. Παραμένω στην ομάδα να επιστρέψουμε και πάλι εκεί που της αξίζει. Υπάρχει ο στόχος της άμεσης επαναφοράς και θεωρώ ότι με την ποιότητα που μας διακρίνει είναι εφικτός».

Κώστας Αρβανίτης: «Ένα κεφάλαιο που πρέπει να κλείσει είναι η επιστροφή της Θύελλας στην Α΄ κατηγορία»

Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και ο έμπειρος μέσος Κώστας Αρβανίτης. Δυστυχώς για τον ίδιο και την Θύελλα, ένας σοβαρός τραυματισμός στα playout, τον έθεσε εκτός μάχης στα τελευταία παιχνίδια. Στην ερώτηση του protionline.gr  αν θα υπολογίζεται από τον προπονητή της Θύελλας Κυριάκο Αθανασίου και την επόμενη αγωνιστική σεζόν στην Β΄ κατηγορία, απάντησε: «Ο τραυματισμός μου με άφησε εκτός δράσης στα κρίσιμα τελευταία παιχνίδια των μπαράζ, αφήνοντάς μου παράλληλα και ένα κεφάλαιο ανοιχτό. Αυτό δεν είναι άλλο από την επιστροφή της Θύελλας στην μεγάλη ερασιτεχνική κατηγορία. Είμαι σίγουρος ότι όλοι θα βάλουμε τα δυνατά μας για ένα μεγάλο στόχο που επωμιστήκαμε. Μας περιμένει πολύ δουλειά το καλοκαίρι και ο πρωταθλητισμός από το φθινόπωρο.»

Δημήτρης Καραΐνδρος: «Καλύτερα η παραμονή της Θύελλας από τα πολλά δικά μου γκολ»

Πρώτος σκόρερ της Θύελλας Αιγίου, αλλά και του 3ου ομίλου με 13 γκολ ο 32χρονος επιθετικός Δημήτρης Καραΐνδρος, είχε την άτυχη στιγμή της αποβολής του με την ΑΠΟ Αρόης στην 4η αγωνιστική των playout. Καθοριστική η απουσία του στη συνέχεια, αλλά και των άλλων ποδοσφαιριστών, όπως του Τάσου Σωτηρόπουλου, του Βασίλη Γκοτσόπουλου, του Κώστα Αρβανίτη.
Μεταξύ του Καραΐνδρου και της Θύελλας έχουν αναπτυχθεί ισχυροί δεσμοί που καλούν τον χαρισματικό επιθετικό και σκόρερ για την παραμονή του στο Αιγιώτικο σωματείο και για την ερχόμενο πρωτάθλημα, αυτή την φορά στην Β΄ κατηγορία. Για τον φετινό γκολτζή δεν ήταν αρκετό να αναδειχθεί πρώτος σκόρερ, αλλά προτίμησή του φυσικά ήταν να παραμείνει η Θύελλα στην Α΄ κατηγορία.

 


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr