background img
banner
banner

Παύλος Λιάτος: «Αγωνιστήκαμε για τον Παναιγιάλειο όταν όλοι πίστευαν ότι η ομάδα θα διαλυθεί»

Από τους αρχηγούς και τους εμψυχωτές της ομάδας του Παναιγιάλειου στην Γ΄ Εθνική ο Παύλος Λιάτος, προσπάθησε να διατηρήσει την αξιοπρέπεια για τον εαυτό του και την ομάδα της πόλης του. Συνεπής στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις και με σεβασμό στις αποφάσεις του προπονητή του, όταν του δόθηκε εντολή κάθισε και στον πάγκο, παρά την αντίθετη άποψη των φιλάθλων. Ο Παύλος Λιάτος μιλάει σήμερα στo protionline.gr για την δική του συμμετοχή και τον Παναιγιάλειο στο νέο πρωτάθλημα:

Ποια η γνώμη σου για τον περυσινό Παναιγιάλειο, άξιζε να είχε καλύτερη μοίρα;
Αρχικά πιστεύω ότι ο Παναιγιάλειος πρέπει να είναι κάθε χρόνο στο προσκήνιο και πρωταγωνιστής σε οποιαδήποτε κατηγορία. Σίγουρα η περσινή χρόνια δεν αντικατοπτρίζει την ιστορία του συλλόγου και σίγουρα του αξίζει μια καλύτερη μοίρα. Θεωρώ ότι η περσινή χρόνια ήταν πολύ δύσκολη από όλες τις πλευρές. Σίγουρα τα συνεχή διοικητικά προβλήματα έπαιξαν πολύ σημαντικό ρόλο για την εικόνα μας στον αγωνιστικό χώρο, αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία για να κρυφτούμε από τους εαυτούς μας. Ωστόσο πιστεύω ότι εμείς που αγαπήσαμε την ομάδα και ακόμα την αγαπάμε δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό και είμαι σίγουρος ότι ο κόσμος θα το τιμήσει.

Πολλοί οι ξενόφερτοι ποδοσφαιριστές. Υπήρξε ίση μεταχείριση με τους Αιγιώτες παίκτες;
Φέτος οι ξενόφερτοι παίκτες ήταν περισσότεροι από εμάς τους Αιγιώτες. Δεν θα ήθελα να αναφερθώ στην διαχείριση των παικτών προπονητικά γιατί δεν είμαι προπονητής να κρίνω. Θα ήθελα όμως να αναφερθώ και να πω ότι όλοι οι Αιγιώτες φέτος έδειξαν την αγάπη τους για την ομάδα και όλοι βοήθησαν να κατέβει η ομάδα αξιοπρεπώς στα τελευταία παιχνίδια παρά τις αμέτρητες δυσκολίες. Άποψή μου είναι ότι δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης μεταξύ μας διότι αγωνιστήκαμε για τον Παναιγιάλειο όταν όλοι πίστευαν ότι η ομάδα θα διαλυθεί.

Είσαι ευχαριστημένος από την δική σου απόδοση;
Όπως έχω πει πολλές φορές ποτέ δεν είμαι ικανοποιημένος από την απόδοση μου. Θέλω συνεχώς να βελτιώνομαι και να προσφέρω περισσότερα πράγματα τόσο στον Παναιγιάλειο όσο και σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα. Συγκεκριμένα φέτος μπορώ να πω ότι προσπάθησα να είμαι ο εαυτός μου και να μην σκέφτομαι τα εξωαγωνιστικά κομμάτια της ομάδας. Είμαι αυστηρός κριτής του εαυτού μου γι’ αυτό μπορούσα να προσφέρω πολύ περισσότερα πράγματα φέτος στην ομάδα και να την βοηθήσω να παραμείνει στην Γ΄ Εθνική. Ωστόσο δεν κατάφερα να δείξω την πραγματική πλευρά του εαυτού μου. Ελπίζω κάποια στιγμή να μπορέσω να δείξω στον κόσμο του Αιγίου τι πραγματικά αξίζω.

Σίγουρα θα πάρεις πρόσκληση να αγωνιστείς και πάλι στον Παναιγιάλειο. Από πού θα εξαρτηθεί η τελική σου απόφαση;
Πάντα ο Παναιγιάλειος θα είναι στην καρδιά μου . Ωστόσο κοιτάω το καλύτερο για τον εαυτό μου. Θα ήθελα να εξετάσω όλες τις επιλογές μου μέχρι το τέλος και να αποφασίσω με σωστά κριτήρια. Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους Αιγιώτες παίκτες που ήταν στην ομάδα φέτος διότι πραγματικά το ξαναλέω ήταν αυτοί που στα δύσκολα κάθισαν να αντιμετωπίσουν τον φετινό Γολγοθά της ομάδας. Είναι κάτι που με στιγμάτισε φέτος και κατάλαβα τι πάει να πει Παναιγιάλειος και Αιγιώτης!


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr