background img
banner
banner

Πολιτιστικό Καλοκαίρι από τον Φιλοπροοδευτικό Μορφωτικό Σύλλογο Παρασκευής

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. ΠΑΤΡΑΣ

Το Πολιτιστικό Καλοκαίρι στην κοινότητα Παρασκευής επιστρέφει από τον δραστήριο Φιλοπροοδευτικό Μορφωτικό Σύλλογο Παρασκευής που με τις πρωτοβουλίες του τα τελευταία χρόνια έχει αναδείξει τις ομορφιές του τόπου κι έχει καταστήσει την ορεινή κοινότητα ακόμη πιο ελκυστική για τους επισκέπτες.

Έτσι γι’ αυτό το καλοκαίρι προγραμματίζονται πολιτιστικές εκδηλώσεις με θέατρο και μουσική. Μία εξ αυτών την Κυριακή 24 Ιουλίου στα Αλώνια Παρασκευής όπου το Άρμα Θέσπιδος του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας θα παρουσιάσει το κλασικό έργο του Ουίλιαμ Σαίξπηρ, «Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας», σε σκηνοθεσία Χρήστου Στρέπκου. Πρόκειται για ένα ερωτικό παιχνίδι παρεξηγήσεων και ανατροπών, που συμβαίνει ανάμεσα σε τέσσερις νέους που κρύβονται στο δάσος. Ένα παιχνίδι που τα νήματά του, αριστοτεχνικά κινεί ο μεγάλος ελισαβετιανός συγγραφέας και στο οποίο εμπλέκονται ξωτικά, δαιμόνια, ο βασιλιάς ,η βασίλισσα, και νεαροί Αθηναίοι.

Συντελεστές: ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ:ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΚΑΨΑΛΗΣ, ΣΚΗΝΟΓΡΑΦΙΑ ΕΝΔΥΜΑΤΟΛΟΓΙΑ: ΚΕΝΝΥ ΜΑΚΛΕΛΛΑΝ, ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ: ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΜΠΑΣΤΑΣ, ΚΙΝΗΣΙΟΛΟΓΙΑ: ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΑΤΟΥ, ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΦΩΤΙΣΜΩΝ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΛΩΤΣΟΤΗΡΑΣ, TEASER –VIDEO ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ: BETON LATEX, IΩΑΝΝΗΣ&ΚΟΨΙΝΗΣ, ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΜΥΡΙΛΙΟΣ.
Παίζουν οι ηθοποιοί: ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΚΚΑΛΗΣ, ΘΟΔΩΡΗΣ ΒΡΑΧΑΣ, ΕΛΙΝΑ ΣΤΑΜΟΠΟΥΛΟΥ, ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΤΣΙΑΜΗ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΡΑΜΑΖΙΔΗΣ.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr