background img
banner
banner

Πρωτιά Αλέξη Σωτηρόπουλου στις εκλογές του Πολιτιστικού Συλλόγου Τέμενης

335 ΑΤΟΜΑ ΠΡΟΣΗΛΘΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ “ΕΝΩΣΗ”

Με μεγάλη επιτυχία και ανταπόκριση ολοκληρώθηκε η διαδικασία της ανάδειξης των νέων ενεργών μελών του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Τέμενης “Η Ένωση” την Κυριακή 19 Ιουνίου. Η ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του συλλόγου, πίσω από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο κέντρο του χωριού, έκλεισε με “νικητή” και πρώτο σε ψήφους τον απερχόμενο πρόεδρο Αλέξη Σωτηρόπουλο, ενώ δεν υπήρχαν μεγάλες ή ιδιαίτερες εκπλήξεις στην ονοματολογία των υπολοίπων, του ψηφοδελτίου. Οι κάλπες άνοιξαν στις 7 το πρωί και έκλεισαν σε πανηγυρικό κλίμα, λίγο μετά τις 7 το απόγευμα.

320 άτομα πριν δύο χρόνια, 335 προσήλθαν αυτή τη φορά

“Η προσέλευση ήταν τρομερά μεγάλη και πραγματικά η συμμετοχή του κόσμου, δείχνει σαφέστατα και την αγάπη που τρέφει για τον τόπο και το χωριό και βέβαια, για την προσφορά του συλλόγου σε πολιτιστικό και κοινωνικό επίπεδο” ήταν τα πρώτα λόγια του απερχόμενου προέδρου του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Τέμενης “Η Ένωση” Αλέξη Σωτηρόπουλου. Να σημειωθεί ότι, στις προηγούμενες εκλογές για την ανάδειξη του Δ.Σ. (κατά την περίοδο του κορωνοϊού και εν μέσω lock down) η προσέλευση στις κάλπες είχαν αγγίξει τα 320 άτομα, ενώ οι φετινές εκλογές “έσπασαν κάθε άλλο ρεκόρ” προσέλευσης, καθώς στην διαδικασία έλαβαν μέρος συνολικά 335 άτομα!

Οι κάλπες έκλεισαν στις 7 το απόγευμα με τον Αλέξη Σωτηρόπουλο και τα υπόλοιπα μέλη του εκπολιτιστικού συλλόγου να πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, όχι μόνο για την αθρόα προσέλευση, αλλά και για την αναγνώριση του στο έργο και τις προσπάθειες που έκανε το προηγούμενο απερχόμενο Δ.Σ. Τονίζοντας την σημαντικότητα, του ότι οι εκλογές δεν “χρειάστηκαν” δεύτερη Κυριακή, ο πρόεδρος του συλλόγου, ανέφερε στο protionline.gr ότι ήταν πολύ σημαντικό ότι και αυτή την φορά, το αποτέλεσμα δόθηκε σε μία εκλογική διαδικασία. “Η αγάπη του κόσμου φάνηκε με την παρουσία του σήμερα στην κάλπη. Η στήριξη ήταν και συγκινητική και στην θητεία μας, παρόλο που είχαμε να αντιμετωπίσουμε την πανδημία και όλα όσα δύσκολα έφερε για εμάς, το τελικό αποτέλεσμα είναι απόλυτα θετικό, είμαι πολύ χαρούμενος και συγκινημένος” τόνισε ο κ. Σωτηρόπουλος.

Τέλος, να σημειωθεί ότι, οι εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν το τελευταίο διάστημα, (Ο ετήσιος χορός και το Κάψιμο του Ιούδα) όχι μόνο “άφησαν” θετικό πρόσημο στα ταμεία του συλλόγου, αλλά ήταν και μια γερή “υποθήκη” για το μέλλον και για τις επόμενες δράσεις που έρχονται στο… μετά, του αεικίνητου και πολυπληθή συλλόγου.

Τα αποτελέσματα της σταροδοσίας για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ:

1. Αλέξης Σωτηρόπουλος… 280

2. Νικόλαος Μενούνος… 222

3. Δημήτρης Χριστοδουλόπουλος… 220

4. Αθηνά Κανελλοπούλου – Κούτουλα… 200

5. Διονυσία Τζόβολου… 118

6. Παναγιώτης Κωστόπουλος… 95

7. Ελένη Μελισσουργού… 92

Για την εξελεγκτική επιτροπή, η σταυροδοσία ήταν:

1. Ελένη Μπενέτση – Κρίνου… 164

2. Κίμων Σπηλιόπουλος… 159

3. Σάκης Σουφλής… 147


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr