background img
banner
banner

Σε αγώνες εμπειρίας στον Πειραιά η παιδική ομάδα του “Α.Σ. Στράτων”

Σε μία διοργάνωση Kick Boxing που έχει γίνει θεσμός τα τελευταία χρόνια συμμετείχε με επιτυχία την Κυριακή 5 Ιουνίου στον Πειραιά η παιδική ομάδα του Α.Σ. Στράτων Αιγίου. Πρόκειται για τα “fighters athanasopoulos” στην οποία αγωνίζονται παιδιά από συλλόγους όλης της χώρας “συλλέγοντας” χρήσιμες εμπειρίες για το μέλλον τους στο άθλημα.

“Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την απόδοση τους. Έδειξαν ότι έχουν μεγάλη εξέλιξη και λαμπρό μέλλον”, δήλωσε μετά τους αγώνες ο προπονητής του Στράτωνα Αλέξανδρος Μίχος.
Με 20 εκπαιδευτικά κέντρα οι Fighters Athanasopoulos αποτελούν το μεγαλύτερο δίκτυο μαχητικών σχολών στην Ευρώπη. Σύγχρονες εγκαταστάσεις προπόνησης για το άθλημα του kick boxing και της πυγμαχίας κατάλληλα εξοπλισμένοι και για επιπλέον μορφές προπόνησης – ενδυνάμωση, cross training, fitness.

Το Fighters Arena (Πειραιάς) καθώς και το Fighters Park (Ρέντη) με έκταση 1000+ τμ αποτελούν επιπλέον πολυχώρους για την διεξαγωγή διοργανώσεων και άλλων αθλητικών events (επίδειξη ακαδημιών, σεμιναρίων)


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr