background img
banner
banner

Σε δύο BREVET συνολικής απόστασης 500 χλμ. ο Λοϊζος Τσολάκης

Μετά το παραμυθένιο Brevet της Καρδίτσας των 2 Λιμνών (Πλαστήρα και Σμοκόβου) συνολικής αποστάσεως 200 km που έγινε στις 28/5 με διοργανωτή τον Π .Ο Καρδίτσας και στο οποίο συμμετείχαν 87 ποδηλάτες , ανάμεσα τους και ο δικός μας υπέρ μαραθωνοδρόμος Τσολάκης Λοίζος, σειρά είχε το Brevet της Π.Ε.Π.Α (Ποδηλατική Ένωση Παλαίμαχων Αθλητών) με την κλασσική διαδρομή Ελευσίνα-Διακοπτό-Ελευσίνα συνολικής αποστάσεως 300 km.

Η εκκίνηση δόθηκε το Σάββατο 4/6 και ώρα 7.00 π.μ από το λιμανάκι της Ελευσίνας και οι 65 ποδηλάτες που έλαβαν μέρος έπρεπε να τερματίσουν μέχρι τις 3.00 π.μ τα ξημερώματα της Κυριακής (όριο 20 ώρες).

Ο Αιγιώτης randonneurs τερμάτισε και σε αυτό πολύ κάτω του χρονικού περιορισμού και πλέον ετοιμάζεται για το επόμενο διακοσάρι που θα γίνει στην πόλη της Καστοριάς στις 9/7 “Τα χωριά της Λήθης – Παύλος Μελάς” σε μία ονειρεμένη ποδηλατική διαδρομή που θα ξεκινά από το κέντρο της πόλης και θα καταλήγει στις Πρέσπες και συγκεκριμένα στον Άγιο Αχίλλειο και στο χωριό Ψαράδες. Όπως ο ίδιος μας δήλωσε, μετά το τέλος του Brevet της Καστοριάς θα ασχοληθεί με την διοργάνωση του 2ου Brevet Αιγίου που θα γίνει και φέτος στις 10/9.

Ένα Brevet που πέρσι κατατάχθηκε στα κορυφαία ανάμεσα από άλλα 70 από την πρώτη κιόλας χρονιά της διοργάνωσης του τόσο από πλευράς ασφάλειας όσο και από πλευράς χάραξης διαδρομής και του οποίου το ποδηλατικό ίχνος πρόβαλε τα σημαντικότερα Ιστορικά, Θρησκευτικά,Πολιτιστικά και Περιβαλλοντικά μνημεία της ευρύτερης περιοχής της Αιγιάλειας.

Μία διοργάνωση που θα πρέπει να γίνει μόνιμος θεσμός στην πόλη του Αιγίου γιατί η προβολή της περιοχής μας είναι θέμα όλων μας.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr