background img
banner
banner

Στην Π.Ε.Σ. ο προϊστάμενος του ΕΛΓΑ Πάτρας

ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΖΗΜΙΑ ΣΤΙΣ ΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΔΡΟΝΕΦΩΣΗ – ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΔΙΑΡΚΗ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

Την Παναιγιάλειο Ένωση Συνεταιρισμών επισκέφτηκε την Τετάρτη 8 Ιουνίου ο νέος προϊστάμενος του Υποκαταστήματος του ΕΛΓΑ της Πάτρας Γιώργος Τσιλιγιάννης ο οποίος είχε συνάντηση με τον πρόεδρο της Π.Ε.Σ. Θανάση Σωτηρόπουλο, τον αντιπρόεδρο Νίκο Μιχαλόπουλο και τον γενικό διευθυντή Μίλτο Σταυρόπουλο.

Ο κ. Τσιλιγιάννης συζήτησε με τους αρμόδιους της Π.Ε.Σ. για τα θέματα που αφορούν στον ΕΛΓΑ και συγκεκριμένα για τη ζημιά στις ελιές από τις υπερβολικές θερμοκρασίες και συμφώνησε στην παρατήρηση του φαινομένου, με σκοπό, αν η ζημιά έχει υπερβεί το 30%, την ένταξή του σε πρόγραμμα ΠΣΕΑ. Επίσης συζητήθηκε η υδρονέφωση με σκοπό την αντιπαγετική προστασία για τα εσπεριδοειδή και η ένταξή της σε επιδοτούμενο πρόγραμμα. Τέλος, τέθηκε το ζήτημα της ζημιάς στην περιοχή Πετροβούνι της Κουνινάς, όπου υπάρχει η πεποίθηση ότι αυτή είναι μεγαλύτερη των εκτιμήσεων.

Ο προϊστάμενος του ΕΛΓΑ Πάτρας διαβεβαίωσε ότι θα είναι σε διαρκή επαφή και επικοινωνία με τους εκπροσώπους της Οργάνωσης για τα ζητήματα της Αιγιάλειας.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr