background img
banner
banner

Τέσσερις έμειναν στη διοίκηση και περιμένουν συμπαράσταση

ΜΠΑΛΤΙΜΑΣ – ΜΠΕΣΚΟΣ – ΚΩΣΤΑΡΙΔΗΣ ΚΑΙ ΜΠΑΣΤΑΣ ‘’ΤΡΕΧΟΥΝ’’ ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟ

Κανένα ενδιαφέρον στην Γενική Συνέλευση της περασμένης Δευτέρας για ανάληψη ή συμμετοχή στα διοικητικά του Παναιγιάλειου, οπότε το βάρος για την εξεύρεση λύσης πέφτει στα ίδια μέλη που έμειναν και ολοκλήρωσαν το πρωτάθλημα.

Στην προσωρινή διοίκηση του Παναιγιάλειου που έχει ανανεώσει την θητεία της μέχρι τα μέσα του Σεπτέμβρη, τα άτομα που δηλώνουν παραμονή στο ΔΣ είναι από την πόλη μας. Εξαιρέθηκαν ήδη τα προερχόμενα από την Πάτρα μέλη αφού δεν ήταν σε θέση να έχουν άμεση επαφή με την ομάδα και τις υποχρεώσεις της.

Μια νέα διοικητική ομάδα συντάσσεται, που μέχρι στιγμής αποτελείται από τους εξής:

Τον Γιάννη Μπαλτιμά που εκτελούσε χρέη προέδρου, χωρίς φυσικά να έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον ο τίτλος, αφού η προσπάθεια στα διοικητικά είναι ομαδική.

Τον Γιώργο Μπέσκο που εκτός από χρέη αντιπροέδρου, είχε να ασχολείται παράλληλα και με όλες τις νομικές υποθέσεις.

Τον Νίκο Κωσταρίδη που είχε ρόλο ταμία και όχι μόνο αφού ανάλογα με την περίσταση αναλάμβανε διάφορους ρόλους.

Τον Γιώργο Μπάστα που ρύθμιζε μεταγραφές, μετακινήσεις της ομάδας, είχε τον έλγεγχο στι κάρτες και τις τιμωρίες και φυσικά είχε πρωτεύοντα ρόλο στην εξασφάλιση της αθλητικής αναγνώρισης.

Από την ερχόμενη Δευτέρα οι ανακοινώσεις νέων μελών

Οι 4 προαναφερόμενοι που αποφάσισαν να παραμείνουν στο τιμόνι του Παναιγιάλειου σε αυτή την δύσκολη εποχή για την ομάδα, έχουν ξεκινήσει επαφές σε όλα τα μέτωπα. Προέχει φυσικά η συμπλήρωση ενός 9μελές διοικητικού συμβουλίου, χωρίς να αφήνουν στην άκρη προπονητές και μεταγραφικά. Η απόφαση λειτουργίας τμημάτων ακαδημίας, χρειάζεται επί πλέον προπονητικό προσωπικό, οπότε μιλάμε για τουλάχιστον δυο προπονητές που θα χρειαστεί στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις τη νέα σεζόν ο Παναιγιάλειος.

Χωρίς καραντίνα θα δουλέψουν και οι πινακίδες του γηπέδου

Τα τελευταία δυο χρόνια το πρόβλημα της καραντίνας, δεν επέτρεψε στον Παναιγιάλειο να έρθει σε επαφή με τους χορηγούς των πινακίδων του γηπέδου και να ωφεληθεί κάποια κέρδη. Με την αισιοδοξία ότι έρχονται καλύτερες μέρες, μπορεί ο περιβάλλον χώρος του γηπέδου να προσθέσει ύστερα από τα διαρκείας, τις χορηγίες και τις εκδηλώσεις που αναμένεται να προγραμματιστούν, κάποια επι πλέον έσοδα στους μελανόλευκους. Παράλληλα οι διοικούντες τον Παναιγιάλειο, έκαναν έκκληση στους παριστάμενους της Γενικής Συνέλευσης και όχι μόνο, να βοηθήσουν στην εγγραφή νέων μελών με ετήσια συνδρομή 20 ευρώ.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr