background img
banner
banner

Τα γκάζια “φόρτωσαν” και φέτος στο παλιό λιμάνι Αιγίου | ΦΩΤΟ

ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΚΘΕΣΗ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

Μετά την περυσινή επιτυχημένη (τηρουμένων των αναλογιών λόγω των μέτρων κατά της πανδημίας), πρώτη έκθεση μηχανοκίνητου αθλητισμού, τα γκάζια…φόρτωσαν και πάλι στο παλιό λιμάνι Αιγίου.

Η δεύτερη έκθεση που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 26 Ιουνίου είχε ακόμη μεγαλύτερη δυναμική και περισσότερες συμμετοχές και τείνει να μετατραπεί σε θεσμό για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Ο λόγος φυσικά για το 2ο CHARITY AUTO MOTO SHOW, με δεκάδες «φτιαγμένα» αυτοκίνητα να συμμετέχουν σε αυτή την έκθεση – επίδειξη που αποτέλεσε ένα ξεχωριστό event για την νεολαία – και όχι μόνο –  της ευρύτερης περιοχής. Διοργανωτές και φέτος ήταν δύο φίλοι, δύο νέοι άνθρωποι με “όπλο” την αγάπη τους για το αυτοκίνητο, τη μοτοσυκλέτα και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό γενικότερα. Ο Αναστάσης Σπηλιάδης και ο Νάσος Σωτηρόπουλος μαζί με τους συνεργάτες τους ξεκίνησαν το στήσιμο της εκδήλωσης από τις 9 το πρωί  προκειμένου στις 12 το μεσημέρι να είναι όλα έτοιμα και να ανοίξουν οι πύλες για το κοινό. Εκατοντάδες άνθρωποι όλων των ηλικιών (αλλά περισσότερο νεολαία) έδωσαν το παρών στην έκθεση, διασκέδασαν και χόρεψαν με τις μουσικές επιλογές του dj Σταυρίδη και του gj Ασημακόπουλου, συμμετείχαν στη λαχειοφόρο με την κλήρωση  να πραγματοποιείται λίγο μετά τις 8.30 και αποχώρησαν με σημάδια έντονης ικανοποίησης λίγο πριν τις 10 το βράδυ. Παρόντες και ο Δήμαρχος Αιγιαλείας Δημήτρης Καλογερόπουλος με τον αντιδήμαρχο και πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Βασίλη Χριστόπουλο και τον πρόεδρο της κοινότητας Ροδοδάφνης Γιώργο Παλαιολογόπουλο. “Βρισκόμαστε σχεδόν στην καρδιά του καλοκαιριού, δίπλα στη θάλασσα, ανάμεσα στη νεολαία και απολαμβάνουμε την όμορφη αυτή εκδήλωση. Τι άλλο μπορεί να ζητήσει κανείς;”, τόνισε – μεταξύ άλλων – ο δήμαρχος στον σύντομο χαιρετισμό του.

“Ευχαριστούμε τον κ. δήμαρχο και τον κ. Χριστόπουλο για τη στήριξη και τη βοήθειά τους και φυσικά για την παραχώρηση του χώρου. Όπως και τον κ. Γιώργο Ντίνο που επίσης ήταν πολύ θετικός από την πρώτη στιγμή που ήρθαμε σε επαφή, από την περυσινή χρονιά. Στόχος του χρόνου, είναι να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο και να μετατραπεί σε ένα διήμερο φεστιβάλ που θα εστιάσει, πέρα από τον μηχανοκίνητο αθλητισμό και στη μουσική, με δώρα, happenings, εκπλήξεις και πολλά ακόμα που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον των φίλων του μηχανοκίνητου αθλητισμού και όχι μόνο. Και με την παρουσία  γνωστών καλλιτεχνών”, μας τόνισε μιλώντας στo protionline.gr ο Αναστάσης Σπηλιάδης. Αξίζει να επισημανθεί, ότι η έκθεση είχε και φιλανθρωπικό σκοπό καθώς τα έσοδα θα διατεθούν στο ΕΚΑΜΕ ΑΜΕΑ Αιγίου. Γεγονός ιδιαίτερα σημαντικό για το οποίο αξίζουν επιπλέον συγχαρητήρια στους διοργανωτές.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr