background img
banner
banner

ΤΟΠΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: Ποιοι προπονητές παραμένουν αμετακίνητοι

ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΥΣ ΣΤΗΝ Α΄ ΚΑΙ Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ

Με την λήξη των πρωταθλημάτων ανεξάρτητα από την βαθμολογική θέση που θα καταλήξει η κάθε ομάδα, στις διοικήσεις γεννάται πάντα το ερώτημα για το τι θα πράξει στο θέμα της τεχνικής ηγεσίας.

Είναι μια καθοριστική απόφαση για την σεζόν που θα ακολουθήσει και οι λανθασμένες επιλογές μπορεί να καταλήξουν σε αναζήτηση δεύτερου, ακόμα και τρίτου προπονητή.

Το protionline.gr είχε επαφή με τις διοικήσεις των σωματείων της περιοχής μας, για να πάρει απαντήσεις στο θέμα των πάγκων.

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ – Προηγείται το Δ.Σ. στον Παναιγιάλειο, μιλά με Σχοινά η ΑΕ Αιγείρας/Ακράτας

Δυο είναι τα σωματεία μας στην Α΄ κατηγορία. Φυσικά για τον Παναιγιάλειο που υποβιβάστηκε από την Α΄ κατηγορία και ακόμα δεν έχει σχηματίσει διοίκηση, δεν μπορούμε να μιλάμε για αντικαταστάτη του Φάνη Γκέκα.

Στην ΑΕ Αιγείρας / Ακράτας ο Φίλιππος Σχοινάς είχε μια πλήρως επιτυχημένη σεζόν, οδηγώντας την ομάδα της ανατολικής Αιγιάλειας στην κορυφή του 3ου ομίλου και στη συνέχεια στα play off. Στην προηγούμενη διοίκηση πίναν νερό στο όνομά του, αλλά και το νέο ΔΣ που σχηματίστηκε, εμπιστεύεται πλήρως τον Φίλιππο Σχοινά. Αυτό που απομένει είναι να δούμε τι θα προκύψει στην συνάντηση μεταξύ των δυο πλευρών που θα ακολουθήσει. Θα συνεχίσει στην ΑΕ Αιγείρας / Ακράτας ο Φ. Σχοινάς ή όχι;

Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Βγάζει …ρίζες στην Θύελλα Αιγίου ο Κυριάκος Αθανασίου

Από την ίδρυση της Θύελλας Αιγίου το 2003, ο Κυριάκος Αθανασίου παραμένει μοναδικός και αναντικατάστατος στον πάγκο της. Έχει παρουσιάσει επιτυχημένο έργο, αφού πολλά παιδιά από την ακαδημία έχουν φύγει για άλλες πόλεις και άλλες ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών.
Αν και πικράθηκε από τον φετινό υποβιβασμό στην Β΄ κατηγορία, δηλώνει αισιόδοξος για την επιστροφή της Θύελλας στην Α΄ κατηγορία από την επόμενη κιόλας αγωνιστική σεζόν.

Δεν αλλάζει τον Κωστή Βλάχο η ΑΕ Καλαβρύτων

Το έχει δηλώσει και επιμένει σε αυτό ο πρόεδρος της ΑΕΚ Τάκης Βαρβιτσιώτης. Ο Κωστής Βλάχος θα είναι προπονητής στην ομάδα όσο ο Βαρβιτσιώτης θα παραμένει στο ΔΣ. Οπότε ο υποβιβασμός της ΑΕΚ από την Α΄ στην Β΄ κατηγορία, δεν επηρεάζει την αρχική τοποθέτηση του Τάκη Βαρβιτσιώτη και του ορεινού σωματείου.

Σταθερός και εμψυχωτής στον Φοίνικα / Ζήρια ο Νίκος Ψυχογιάννης

Ο Νίκος Ψυχογιάννης διέψευσε όλες τις προβλέψεις που ήθελαν τον Φοίνικα / Ζήρια να υποβιβάζεται. Με πορεία πρωταθλητισμού στον β΄ γύρο ανέτρεψε τα δεδομένα και κατέληξε στην 5η θέση της βαθμολογίας στο 2ο όμιλο. Δεν χρειάζεται άλλες περγαμηνές για να οδηγήσει την ομάδα και για την περίοδο 2022-23 ο Νίκος Ψυχογιάννης

Συμπλήρωσε 10 χρόνια στον Αστέρα ο Αντώνης Μπάλας

Αντώνης Μπάλας

Εκλογές έχει τον Ιούνιο ο Αστέρας Τέμενης και εκεί θα παρθούν αποφάσεις για το τι θα γίνει στο ΔΣ, αλλά και στο θέμα του προπονητή.
Ο Αντώνης Μπάλας συμπληρώνει 10 χρόνια στον Αστέρα Τέμενης, είναι διπλωματούχος και λογικά θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία, έστω κι αν προσληφθεί κι άλλος προπονητής για την ακαδημία.

Ποια τα σωματεία δεν έχουν ακόμα κατασταλάξει για προπονητή

Στις ομάδες που αναμένονται εκλογές και Συνελεύσεις, δεν έχει ακόμα παρθεί η τελική απόφαση στη συνεργασία με προπονητή. Σε αυτή την περίπτωση εννοούμε τον Αχιλλέα Καμαρών, την ΑΕ Αιγίου και την Φλόγα Ροδιας. Οι προπονητές που συνεργάστηκαν αντίστοιχα με τα ανωτέρω σωματεία ήσαν οι: Μιχάλης Τρίψας, Χρήστος Μαστοκυριάκος και Γιώργος Αμασιάδης.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr