background img
banner
banner

Το πρόσωπο της εβδομάδας στη Μικτή Παίδων Αχαΐας

ΜΕ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΑΙΓΙΩΤΗ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΘΕΟΦΑΝΟΠΟΥΛΟΥ Η Κ-15 ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΣ ΚΟΖΑΝΗΣ

Η Αχαΐα πανηγύρισε την Κυριακή 12 Ιουνίου την πρόκριση της Μικτής Παίδων στον τελικό, γεγονός που συμβαίνει πρώτη φορά σε επίπεδο Παίδων του νομού μας.
Σε πελάγη ευτυχίας οι νεαροί ποδοσφαιριστές, πόσο μάλλον ο Αιγιώτης σκόρερ του μοναδικού τέρματος Βασίλης Θεοφανόπουλος, που υποχρέωσε σε ήττα την Κ-15 των Χανίων.
Από την προκριματική φάση η Κ-15 του νομού μας παρουσίασε πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για τη συνέχεια, που έγιναν πράξη με την συμμετοχή στον τελικό.
Όταν η Μικτή μας απέκλεισε και τον Πειραιά, τότε ο πήχης ανέβηκε πολύ ψηλά για τη συνέχεια.

Μεγάλο το πάθος των νεαρών για την πρόκριση στον τελικό και ευχή όλων να έρθει το κύπελλο στην Αχαΐα.

Πλέον όλα θα κριθούν στον τελικό με την Κ-15 της Κοζάνης ο οποίος ήταν να γίνει το Σάββατο στον Βόλο, αλλά η ΕΠΟ με ανακοίνωσή της τον ανέβαλε καθώς προέκυψε ζήτημα με τα ξενοδοχεία. Παιχνίδι από το οποίο δυστυχώς θα απουσιάζει ο άτυχος Κώστας Χρυσανθακόπουλος, που τραυματίστηκε στον ημιτελικό αγώνα με τα Χανιά.

Ύστερα από αυτό οι συμπαίκτες του θέλουν ακόμα περισσότερο να φτάσουν στην κατάκτηση του τελικού, να αφιερώσουν το κύπελλο στον άτυχο Κώστα και φυσικά να στολίσουν με το τρόπαιο τα γραφεία της ΕΠΣ Αχαΐας.

Βασίλης Θεοφανόπουλος: «Χρυσή ευκαιρία για όλους μας ο τελικός

Στα ελπιδοφόρα ταλέντα της Θύελλας Αιγίου κατατάσσεται και ο Βασίλης Θεοφανόπουλος. Μαζί με τον επίσης παίκτη της Θύελλας Αχιλλέα Μυλωνά, εκπροσωπούν την περιοχή μας στη Μικτή Παίδων. Περιχαρής ύστερα από την πρόκριση της Μικτής Παίδων 1-0 σε βάρος της αντίστοιχης των Χανίων με το δικό του γκολ, ανέλυσε τις εντυπώσεις του για τον ημιτελικό στο protionline.gr, καθώς και τις προσωπικές του φιλοδοξίες.

Για την πρόκριση της Μικτής Παίδων με το δικό του γκολ, ο νεαρός άσσος είπε:
«Είμαι πολύ περήφανος για την ομάδα μου και για την πρόκριση στον τελικό κάτι το οποίο δεν έχει κάνει πάλι στο παρελθόν η ΕΠΣ Αχαΐας και ακόμα πιο χαρούμενος που με δικό μου γκολ την βοηθήσα να το καταφέρει. Φυσικά σε προτεραιότητα ήταν η πρόκριση και ύστερα για το ποιος θα έστελνε την μπάλα στα δίχτυα.»

Σχετικά με το καλύτερο που διέθετε η Αχαΐα απέναντι στην Μικτή Χανίων που αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες δυνάμεις στην χώρα μας, ο Βασίλης Θεοφανόπουλος απάντησε:
«Αυτό που κατά την γνώμη μου είχαμε παραπάνω από την μικτη Χανίων, ήταν το πάθος και η προσπάθεια που βάλαμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Από τα πρώτα λεπτά δείξαμε ποιος το θέλει περισσοτερο χωρίς να υπολογίσουμε ποιον έχουμε απέναντί μας σαν αντίπαλο.
Παράλληλα με την απόδοσή μας προσφέραμε θέαμα και ποιότητα στους φιλάθλους που παρακολούθησαν τον ημιτελικό, για να χειροκροτηθούμε στο φινάλε ακόμα και από τους χαμένους.»

Βασίλης Θεοφανόπουλος – Κωνσταντίνος Χρυσανθακόπουλος

Για την αναγκαστική αλλαγή του τραυματία Κώστα Χρυσανθακόπουλου κι αν αυτό έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην απόδοση της Μικτής Αχαΐας, ο χαρισματικός σκόρερ εξήγησε:
«Σίγουρα ηταν κάτι που μας επηρέασε καθώς ήταν ο αρχηγός της ομάδας, αλλά παράλληλα μας έδωσε περισσότερη ώθηση στο να παλαίψουμε το παιχνίδι περισσότερο και να δείξουμε ότι ένας παίκτης δεν είναι αρκετός για να χαλάσει την εικόνα της ομάδας μας.
Αποδείξαμε επίσης όπως και σε άλλα παιχνίδια, ότι ο πάγκος μας έχει βάθος, ισάξιους παίκτες και πολύ καλή τεχνική ηγεσία.
Χρωστάμε πολλά στον προπονητή μας Κώστα Σωτηρόπουλο και στον βοηθό του Διονύση Βαλσαμή.»

Για το που θα κριθεί ο τελικός του Σαββάτου με την Κοζάνη κι αν η Μικτή Παίδων είναι έτοιμη να φέρει την κούπα στην Αχαΐα, ο Βασίλης Θεοφανόπουλος δήλωσε στo protionline.gr:
«Το ερχόμενο Σάββατο είναι μια χρυσή ευκαιρία για όλους μας να δείξουμε τι αξίζει ο καθένας αλλά και το πόσο δεμένοι είμαστε σαν ομάδα.
Έχει γίνει σπουδαία δουλειά στο σύνολο της ομάδας που αποδίδει καρπούς και επιτυχίες στον αγωνιστικό χώρο.
Θεωρώ ότι θα είναι ένα ακόμα παιχνίδι που θα κριθεί στο πάθος, καθώς η ποιότητα υπάρχει και από τις δύο πλευρές. Θα επικαλεστώ εδώ και την βοήθεια των φιλάθλων, που θα μας προσφέρει μια επί πλέον ώθηση για να κάνουμε πράξη την κατάκτηση του τελικού.»

Για την ομάδα της Θύελλας Αιγίου, τις δοκιμές του στην ΑΕΚ και την πίστη του για το μεγάλο άλμα, ο επιθετικός της Μικτής Παίδων εξήγησε:
«Είμαι τυχερός και ευτυχής που έχω πάρει πολύ καλές βάσεις από την ομάδα μου την Θύελλα και τον πολύ καλό προπονητή Κυριάκο Αθανασίου.
Φυσικά η Μικτή Παίδων μου έχει προσθέσει σημαντικές εμπειρίες και ευκαιρίες για να αναδείξω τις ικανότητές μου, να προβληθώ και πιο πέρα από τα σύνορα του νομού μας.
Έχω φτάσει σε ένα σημείο ετοιμότητας για να κάνω το παραπάνω βήμα, εύχομαι να πάνε όλα καλά στην καριέρα μου.»


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr