background img
banner
banner

Φινάλε με ήττα για την Ακράτα

Στο φινάλε του φετινού πρωταθλήματος της Α2 ΕΣΚΑ-Η, η ΑΕ Αγυιάς νίκησε την Ακράτα εκτός έδρας με 57-36 και τερμάτισε στη δεύτερη θέση πίσω από τον πρωταθλητή Αστέρα Τέμενης. Οι γηπεδούχοι κατέλαβαν τελικά την 7η θέση που κρίνεται ικανοποιητική μετά τις απώλειες βασικών παικτών στον β΄ γύρο..

Ο κόουτς της ΑΕ Αγυιάς Άγγελος Χατζαράς δήλωσε τα εξής: “Μπήκαμε πολύ δυνατά και με υψηλό επίπεδο συγκέντρωσης στο σημερινό παιχνίδι, μην αφήνοντας την αντίπαλη ομάδα να αμφισβητήσει την κυριαρχία μας και φτάσαμε σε μια άνετη επικράτηση. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μας για τη φετινή πορεία και την άνοδο στην Α1 ΕΣΚΑ-Η. Μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο διεκδικήσαμε το πρωτάθλημα και αυτό μας γεμίζει υπερηφάνεια και αισιοδοξία για το μέλλον.

Πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα του Αστέρα Τέμενης και στον coach – φίλο και συνεργάτη – Άρη Ξενούλη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στην Α1 ΕΣΚΑ-Η”.
Τα 10λεπτα: 8-25, 8-12, 10-14, 10-6.

ΑΚΡΑΤΑ (Ζίζηλας): Γιαννόπουλος 4, Βασιλάτος 2, Τσινούκας 5, Πετρόπουλος 7 (1), Καράμπελας 4, Χριστόπουλος 6 (2), Ταρναρης 4, Ανδρικόπουλος 4, Μανωλόπουλος, Γκρόσι.
ΑΕ ΑΓΥΙΑΣ (Χατζαράς): Βαλαής 7 (1), Κεκερής 8, Λαγογιάννης 14 (1), Γοργότσης 12, Πουλάκης 3 (1), Κοντογεώργης 2, Στόλλας 3, Γεωργίου 8 (2), Γκαντολούδης.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr