background img
banner
banner

Ένας προπονητής για τα δύσκολα

Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΣΧΟΙΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΗΣ Α.Ε. ΑΙΓΕΙΡΑΣ/ΑΚΡΑΤΑΣ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ…

Ένας έμπειρος και καταξιωμένος προπονητής, ο Φίλιππος Σχοινάς, αναλαμβάνει στο εξής την τεχνική ηγεσία της ομάδας και όποιες άλλες υποχρεώσεις συμφωνήσει με την διοίκηση του Παναιγιάλειου.

Πέρυσι πήρε τα εύσημα από την στρατηγική που ακολούθησε για την πορεία της Αιγείρας / Ακράτας που στέφθηκε πρωταθλήτρια στον 3ο όμιλο της Α΄ κατηγορίας.
Στο βιογραφικό του Φίλιππου Σχοινά έχουν καταγραφεί αξιόλογες συνεργασίες και στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, όπως για παράδειγμα στην θητεία του Παναιγιάλειου το 2018-19 στην Γ΄Εθνική, τότε που ο Σχοινάς βρισκόταν στον πάγκο του Διαγόρα.

Ήταν παλιά του επιθυμία να συνεργαστεί με τον Παναιγιάλειο, εκπληρώθηκε με χαρακτηριστική καθυστέρηση, μόνο που αυτή τη φορά το μελανόλευκο ρόστερ βρίσκεται στα …σπάργανα.

Το protionline.gr ρώτησε τον νέο προπονητή του Παναιγιάλειου, μήπως αυτή δεν ήταν η καλύτερη χρονική στιγμή για συνεργασία και απάντησε;

«Είναι τιμή να είσαι στον Παναιγιάλειο οποιαδήποτε στιγμή. Οι μεγάλες ομάδες είναι πάντα μεγάλες, βρίσκουν τον δρόμο να επιστρέψουν στην δόξα του παρελθόντος. Είναι τιμή μου να ανήκω στο πάνθεον ενός σπουδαίου και ιστορικού σωματείου. Θα προσπαθήσω να φανώ αντάξιος του ονόματος και των προσδοκιών του.»

«Ένα στοίχημα που θα φέρω εις πέρας με πολλή δουλειά»

Εκτός από τις δύσκολες συνθήκες που συναντά ο Φίλιππος Σχοινάς στον Παναιγιάλειο, θα έχει να κάνει και με τις δικαιολογημένες μεγάλες απαιτήσεις του φίλθλου κοινού, που σωπαίνει με δυσαρέσκεια για την …κατηφόρα της αγαπημένης του ομάδας.

Όταν το protionline.gr ρώτησε τον έμπειρο προπονητή αν βρίσκεται σε ετοιμότητα να σταθεί απέναντι για να αντιμετωπίσει επιτυχώς την υποβαθμισμένη μελανόλευκη κατάσταση, είπε:
«Είναι για μένα ένα στοίχημα που θα επιδιώξω να το κερδίσω με όλες μου τις δυνάμεις. Χρειάζεται πολλή δουλειά, καλή συνεργασία με την διοίκηση και πάνω από όλα συνέπεια από όλους μας.
Είναι κρίμα να …σπέρνουμε με οποιοδήποτε τρόπο την δυσαρέσκεια σε ποδοσφαιριστές και φιλάθλους μας.»

«Οφείλουμε να λειτουργήσουμε σαν Παναιγιάλειος»

Για την περίπτωση που το ΔΣ δεν θα βρεθεί σε θέση να εκπληρώσει το πλάνο που θα θέσει και περιοριστεί έτσι το μέγεθος του σχεδιασμού του, ο νέος προπονητής του Παναιγιάλειου είπε:
«Η ομάδα οφείλει για το καλό της να λειτουργεί σαν Παναιγιάλειος. Χωρίς να έχει να κάνει με πρόσωπα, προσωπικές φιλοδοξίες και προβολές. Ένα καλοστημένο πλάνο θα πρέπει να το ακολουθήσουμε ευλαβικά, αν θέλουμε να έχουμε θετικό αποτέλεσμα».

Για τις πρώτες σκέψεις του σχετικά με το ρόστερ, ο Φίλιππος Σχοινάς τόνισε:
«Το νέο ρόστερ μας θα πρέπει να σχεδιαστεί με σωστή κρίση και υπομονή. Έχει σημασία να αποδίδουμε στον αγωνιστικό χώρο εικόνα ποιότητας, αφού μέσα στα θέλω μας είναι να αφήνουμε ευχαριστημένο τον φίλαθλο κόσμο.»

«Περιμένουμε την προκήρυξη για τον τρόπο που θα λειτουργήσει η Α΄ κατηγορία»

Για την νέα Α΄ κατηγορία και την πίστωση χρόνου που ζητά, ο Σχοινάς απάντησε: «Πάμε για ένα δύσκολο πρωτάθλημα με δυνατές ομάδες όπως είδαμε πέρυσι, αλλά και με αυτές που ήρθαν να προστεθούν. Καλό είναι να περιμένουμε πρώτα την προκήρυξη για να έχουμε ολοκληρωμένη άποψη και με τον τρόπο που θα λειτουργήσει η Α΄ κατηγορία το 2022-23.
Για τον χρόνο πίστωσης που με ρωτάτε, θα έλεγα ότι με γνώμοντα το καλό της ομάδας, να έχουμε όλοι λίγη υπομονή.»


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr