background img
banner
banner

«Βλέπει» πάλι Παναιγιάλειο ο Παύλος Μητρόπουλος

ΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΣΤO PROTIONLINE.GR Ο ΜΕΣΟΣ ΤΗΣ Α.Ε. ΑΙΓΕΙΡΑΣ/ΑΚΡΑΤΑΣ

Ο 32χρονος Παύλος Μητρόπουλος παίζει 18 χρόνια ποδόσφαιρο σε μικρές και μεγάλες κατηγορίες, σε Ελλάδα και εξωτερικό, πάντα χαρακτηριζόταν πολύτιμος, πάντα αισθανόταν νικητής.
Από τα 14 του ήταν βασικός με την ομάδα της Ζήριας όπου ξεκίνησε, μεταπήδησε στον Παναιγιάλειο, αναγνωρίστηκε και άρχισαν …βροχή οι προτάσεις. Πήγε στη συνέχεια στον Ολυμπιακό Βόλου, Παναιτωλικό, Πανιώνιο, Ακρόπολις Σουηδίας, ΟΦΗ, Λεβαδειακό και πάλι στον Βόλο πριν καταλήξει στην Ακράτα.

Με ταχύτητα στην σκέψη και στην μεταβίβαση, συντονίζει την κάθε του κίνηση στην κατάλληλη στιγμή. Πάντα ομαδικός και εμψυχωτής, παρασύρει τους συμπαίκτες του στον δρόμο της επιτυχίας.

Μητρόπουλος: «Με έμπειρους παίκτες και καλή διοίκηση έγινε σωστά η διαχείριση στην Αιγείρα / Ακράτα»

Ένα λαμπρό στολίδι στα τοπικά πρωταθλήματα, γυρίζοντας στην γεννέτειρά του να ολοκληρώσει κάποιες υποχρεώσεις, πρωταγωνίστησε πέρυσι με την Αιγείρα / Ακράτα και όπως δηλώνει στo protionline.gr, δεν κρύβει το ενδιαφέρον του στην πρόταση που του έγινε από τον Παναιγιάλειο. Δεν ξεχνά επίσης τις όμορφες στιγμές που είχε και την πολύ καλή πορεία στην ανατολική Αιγιάλεια, αναλύοντας προσωπικά και ομαδικά προτερήματα:

Δώσατε και πήρατε χαρά πέρυσι στην Αιγείρα / Ακράτα, κατακτώντας την πρωτιά στον 3ο όμιλο, ενώ ανάλογη ήταν και η συνέχεια στα play off, που πιστεύεις ότι οφείλεται αυτή η επιτυχία;
Κάναμε μεγάλη πορεία πέρυσι και αυτό έχει να κάνει με πολλά και διαφορετικά πράγματα. Κυρίως είχαμε σταθερή και σοβαρή διοίκηση, είχαμε έναν εξαιρετικό προπονητή και τέλος αρκετούς εμπειρους παίχτες που ξέραμε να διαχειριστούμε κάθε ματς διαφορετικά. Δεν φοβηθήκαμε ποτέ κανέναν αντίπαλο και αυτό ήταν φανερό μέσα στους αγωνιστικούς χώρους.
Δεν μας πήγε η τύχη στην κλήρωση των play off, διαφορετικά τώρα θα μιλούσαμε για άλλα πράγματα.

Η ΑΕ Αιγείρας / Ακράτας βασίστηκε στο σύνολο, όμως πάντα υπάρχουν κάποιοι ξεχωριστοί συμπαίκτες σου που πέρυσι έκαναν την διαφορά, θέλεις να τους ονομάσεις;
Φυσικά για να κάνεις την διαφορά σε αυτήν την κατηγορία θες έμπειρους παίχτες και είχαμε αρκετούς. Τσίμπιτσης, Μανθόπουλος, Μαγγίνας, Οικονόμου, Σπανός, Τσούρας, Λεπενιώτης Καραχάλιος, σίγουρα όλοι αυτοί έκαναν την διαφορά με την εμπειρία τους.
Οπωσδήποτε πολύ καλοί ήσαν και οι νεαροί ποδοσφαιριστές στους ρόλους που τους είχαν ανατεθεί και πήραν μεγάλες βοήθειες από τους πιο έμπειρους.

Σε είδαμε να βάζεις προτεραιότητα στην ομαδικότητα, έδινες ασίστ εκεί που θα μπορούσες να τελειώσεις δικές σου φάσεις και να γράψεις στο κοντέρ σου πάνω από τα 8 γκολ που σημείωσες. Τυχαίο;
Ουσιαστικά σε ολόκληρη τη σεζόν σκόραρα πάνω από 20 γκολ μαζί με τα playoff, αλλά πάντα προτεραιότητα μου είναι να κερδίζει η ομάδα. Έβλεπα επίσης συμπαίκτες σε καλύτερη θέση για γκολ, ώστε να συνοδευτεί το τελείωμα με επιτυχία στην αντίπαλη εστία κι αν πίστευα ότι θα μπορούσα να σιγουρέψω ένα γκολ, έδινα την ασίστ.
Επίσης είναι και το θέμα ψυχολογίας. Ο επιθετικός και κάθε παίκτης …ανεβαίνει σημειώνοντας κάποιο γκολ και αποδίδει καλύτερα για τον εαυτό του και την ομάδα. Κάποιοι παίκτες, όπως ο νεαρός Δημήτρης Μητρόπουλος που ήρθε να προστεθεί στην Αιγείρα / Ακράτα τον Γενάρη, είχε καλές κινήσεις στην αντίπαλη περιοχή και με το πρώτο γκολ που πέτυχε, πρόσφερε ακόμα περισσότερα πράγματα ατομικά και ομαδικά.

Το γεγονός ότι έχεις αγωνιστεί με επιτυχία και στην Super League, μπορεί να σου περιορίζει τις αγωνιστικές του ορέξεις στους αγωνιστικούς χώρους της Α΄ κατηγορίας;
Αντίθετα μου προσφέρει μεγαλύτερο κίνητρο. Μου θυμίζει μάλιστα τις ημέρες που ξεκινησα το ποδοσφαίρο. Είμαι πιο απελευθερωμένος, παίζω με λιγότερη πίεση, κάτι που με κάνει να χαίρομαι το παιχνίδι σε όλη του τη διάρκεια.

Μικρή η Α΄ κατηγορία για τα τεράστια …κυβικά σου. Τι σε έφερε πίσω στην γεννέτειρά σου;
Αποφάσισα να γυρίσω να κάνω κάποιες δουλειές στο Αίγιο. Παράλληλα είδαμε όλοι ότι μετά τον κορονοϊό, δυστυχώς δυσκόλεψαν πολύ τα πράγματα στο ποδόσφαιρο.

Αν αποφασίσεις να παραμείνεις στην περιοχή μας, παίζει στις επιλογές σου για την νέα αγωνιστική σεζόν και ο Παναιγιάλειος; Τι σκοπεύεις να κάνεις;
Για φέτος έχω αποφασίσει να παραμείνω στην περιοχή μας. Δεν το συνηθίζω και δεν θα κρυφτώ πίσω από το δάχτυλο μου, είμαι ανάμεσα στον Παναιγιάλειο και στην Αιγείρα / Ακράτα.
Ο Παναιγιάλειος είναι μεγάλη ομάδα και σίγουρα θέλω να κλείσω την καριέρα μου σε αυτόν τον ιστορικό Σύλλογο. Παράλληλα όμως θα πρέπει να υπάρχουν και οι κατάλληλες συνθήκες, οι οποίες αισιοδοξώ ότι αυτό το καλοκαίρι θα υπάρξουν. οπωσδήποτε σημαντικό ρόλο παίζει και η συνεργασία που ξεκίνησε με τον Φίλιππο Σχοινά τον οποίο εκτιμώ πολύ.
Από την άλλη στην Αιγείρα / Ακράτα χαίρομαι το ποδόσφαιρο. Υπαρχει διοικητική σταθερότητα και μου προσφέρουν τα πάντα. Θεωρώ ότι οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες και μέχρι τέλος Ιουλίου με μέσα Αυγούστου θα έχω αποφασίσει.
Πάντως αν είχε μείνει ο Κώστας ο Αλέφαντος στην προεδρία της Ακράτας, που μαζί με τον αδελφό του Νίκο έκαναν σπουδαίο έργο πέρυσι, χτίζοντας μια ομάδα στολίδι στην Αχαΐα, πολύ πιθανόν να είχα ήδη αποφασίσει από τώρα την ανανέωση της συνεργασίας μου.

«Καλή δουλειά από Γιάννη Μπαλτιμά, υπάρχουν οι προοπτικές για να γίνουμε πάλι …Παναιγιάλειος»

Ποια είναι η άποψή σου για τον σημερινό Παναιγιάλειο;

Νομίζω ότι πρέπει να συσπειρωθεί ο κόσμος, να βοηθήσουν κάποιοι επιφανείς επιχειρηματίες ώστε αυτή η ομάδα να φτάσει επιτέλους εκεί που πραγματικά αξίζει. Πολύ καλή δουλειά γίνεται από τον Γιάννη Μπαλτιμά, αλλά όπως ξέρουμε στο ποδοσφαίρο και ειδικά σήμερα, πρέπει να υπάρχουν και οι κατάλληλοι άνθρωποι που θα επενδύσουν. Όπως ενημερώνουμε από το ΔΣ του Παναιγιάλειου, υπάρχουν πολύ καλές προοπτικές για την ερχόμενη σεζόν, με τις πρώτες κινήσεις να γεμίζουν αισιοδοξία όλα τα μέλη του ΔΣ.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr