background img
banner
banner

«Βολές» Παπαγιαννακόπουλου στον δήμαρχο

ΟΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ ΓΙΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ – Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ

Κατηγορίες κατά του δημάρχου Αιγιαλείας εξαπέλυσε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την Παρασκευή, ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης Περικλής Παπαγιαννακόπουλος.

Κατηγόρησε τον κ. Καλογερόπουλο ότι εκμεταλλεύεται δημοτικό χρήμα εν όψει των εκλογών, με τον δήμαρχο ωστόσο να απαντά πως δεν έχει καν χρόνο να ασχοληθεί με τα εκλογικά και πως ίσως οι δημοτικές εκλογές καθυστερήσουν πολύ περισσότερο από όσοι πολλοί θα πιστεύουν…

Ο κ. Παπαγιαννακόπουλος έκανε λόγο για προσλήψεις στις δημοτικές επιχειρήσεις ενώ τόνισε πως το Νομικό Πρόσωπο λειτουργεί σαν «το μαγαζί του δήμου»! Έκανε δε γνωστή την πρόθεσή του να υποβάλει αίτηση στο πρωτόκολλο του δήμου ζητώντας τις προσλήψεις σε όλα τα νομικά πρόσωπα και το αντικείμενο του κάθε προσληφθέντα, σημειώνοντας προς τον δήμαρχο: ΄΄Μην εκμεταλλεύεστε το ταμείο του δήμου για τις εκλογές, δεν μπορεί να κάνετε προσλήψεις στη ΔΕΥΑΑ με 20.000 ευρώ μισθοδοσίες. Ούτε να δίνεται χρηματοδότηση 300.000 ευρώ στο Νομικό Πρόσωπο και να λειτουργεί ως «μαγαζί του δήμου». Δεν θα κλείνουμε τα μάτια, ούτε θα κάνουμε το χαζό, μην τα ισοπεδώνετε όλα΄΄.

Καλογερόπουλος: ΄΄Δεν ασχολούμαι με τις εκλογές γιατί δεν έχω χρόνο’’

Απαντώντας ο δήμαρχος τόνισε πως ΄΄δεν πρόκειται για προσλήψεις, αλλά για παροχή υπηρεσιών για αντικείμενα που είτε συνεχίζονται είτε γεννώνται με διαδικασίες που βρήκαμε από το παρελθόν. Μάλιστα, εμείς έχουμε δώσει την μεγαλύτερη προσοχή για την καλύτερη παροχή υπηρεσιών σε ειδικότητες. Δηλαδή αυτοί με τους οποίους συνεργαζόμαστε με το λεγόμενο «μπλοκάκι» να παρέχουν επακριβώς την υπηρεσία που θέλουμε να εξυπηρετήσουμε. Κι επειδή αναπτύσσονται πολλές δραστηριότητες, κάνουμε ακριβώς ό,τι έκαναν κι οι άλλοι στο παρελθόν. Παρόλα αυτά και στο Νομικό Πρόσωπο καταργήσαμε εν μέρει αυτό το κομμάτι και προχωρούμε με ΑΣΕΠ΄΄.

Επιπλέον, ο κ. Καλογερόπουλος σημείωσε: ΄΄Δεν ασχολούμαι με τις εκλογές γιατί δεν έχω χρόνο, αυτό είναι προνόμιο δικό σας. Μη βιαζόσαστε οι εκλογές μπορεί να μην γίνουν στον χρόνο που εσείς νομίζετε. Θα πρότεινα να φύγουμε από το προεκλογικό κλίμα και να μπούμε σε κλίμα ωφελιμότητας της τοπικής κοινωνίας΄΄.


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr