background img
banner
banner

Βούλιαξε» η πλατεία της Ακράτας!

ΣΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΑΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

Νότες, κέφι, χορός, ντόπιοι, επισκέπτες, καταστήματα, όλα έγιναν ένα όμορφο κράμα το βράδυ της Τρίτης 26 Ιουλίου, στο αντάμωμα χαράς στην κεντρική πλατεία της Ακράτας που διοργάνωσαν κοινότητα και καταστήματα εστίασης και αναψυχής. Μία συνάντηση που όλοι περίμεναν καιρό και στην οποία όσοι είχαν την τύχη να βρεθούν, πέρασαν αλησμόνητα!

Το πιο εντυπωσιακό στοιχείο της βραδιάς είναι η δυναμική της ενότητας, κυρίως από τη στιγμή που καταστήματα που δραστηριοποιούνται στον ίδιο χώρο συνεργάστηκαν υποδειγματικά. Κι ο κόσμος ήταν τόσος που περί τις 12.00 η ώρα, ήταν εξαιρετικά δύσκολο να βρει κανείς ακόμη και σκαμπό να καθίσει…

Ο Βασίλης Σκανδάμης με την τριακονταετή πλέον εμπειρία του διανύοντας μουσικά την καλύτερη φάση του τόσο παικτικά στην κιθάρα όσο και ερμηνευτικά, ο Μιχάλης Βασιλείου «η ψυχή» της μουσικής παρέας με το μπουζούκι και την υπέροχη φωνή του και τέλος ο Θοδωρής Δημητρακόπουλος βιρτουόζος του βιολιού, με τις εύστοχες και σε τόσο καλή απόδοση έντεχνες και λαϊκές μουσικές, απογείωσαν τη βραδιά.

Με φόντο τα νεοκλασικά κτίρια που περιβάλουν την πλατεία, οι τρεις αυθεντικοί καλλιτέχνες για τέσσερις συνεχόμενες ώρες παρέσυραν το κοινό, άλλοτε στο να σιγοτραγουδά μαζί τους κι άλλοτε στο να μετατρέψει τον πεζόδρομο στην πιο κεφάτη πίστα της Αιγιάλειας. Νέοι άνθρωποι αλλά και μεγαλύτεροι, ένωσαν χέρια σε… χορούς κυκλωτικούς, σαν ανθρώπινη αλυσίδα κεφιού και καταχειροκροτήθηκαν.

«Γιατί η μουσική είναι για να γαληνεύει την ψυχή» αναφερόταν στην πρόσκληση της εκδήλωσης και γιατί αυτό επιβεβαιώθηκε με τον καλύτερο τρόπο σε μία από τις κορυφαίες βραδιές κεφιού του φετινού καλοκαιριού. Ως την επόμενη…


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΕΞΟΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr