background img
banner
banner

Δύο εστίες ξέσπασαν ταυτόχρονα στο «Νησί» Τέμενης

ΑΜΕΣΑ ΤΕΘΗΚΑΝ ΥΠΟ ΕΛΕΓΧΟ ΟΙ ΦΩΤΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΠΕΙΛΗΘΟΥΝ ΠΑΡΑΚΕΙΜΕΝΕΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΕΣ

Κερδισμένη στο… στοίχημα με τον χρόνο είναι ως τώρα η Πυροσβεστική Υπηρεσία Αιγίου που πρόλαβε σήμερα το μεσημέρι μία «περίεργη» όσο και «ύποπτη» πυρκαγιά, ή για την ακρίβεια… δύο. Συγκεκριμένα, δύο εστίες ξέσπασαν ταυτόχρονα στη 1.30 το μεσημέρι σήμερα (Δευτέρα 25/7) στα δεξιά κι αριστερά του Σελινούντα, στο «Νησί» Τέμενης, η μία προς Τέμενη κι η άλλη προς Ελίκη σε σχετικά κοντινή απόσταση. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία κατέφθασε στο σημείο σε χρόνο «μηδέν» καταφέρνοντας να περιορίσει τα δύο μικρά μέτωπα χωρίς να απειληθούν παρακείμενες ιδιοκτησίες.

Να σημειωθεί ότι οι φωτιές δεν ξέσπασαν σε δημοτικό ή ιδιωτικό χώρο αλλά σε πρανή του δρόμου, στα οποία είχαν παράνομα εναποθέσει άγνωστοι, κλαδοδέματα που βρίσκονταν συσσωρευμένα και ογκώδη αντικείμενα. Τέσσερα οχήματα της Π.Υ. Αιγίου επιχείρησαν και στα δύο σημεία με αριθμό ανδρών, συνεπικουρούμενοι από την Ομάδα «Εθελοντές Αχαΐας», υδροφόρες του δήμου, ενώ την όλη επιχείρηση συντόνιζε ο διοικητής της τοπικής Πυροσβεστικής Γιώργος Κολοκοτσάς με παρόντα και τον υποδιοικητή Κωνσταντίνο Σκρεμίδα.

Δύο ώρες αργότερα οι δύο εστίες είχαν σβηστεί, ωστόσο στα σημεία παρέμεναν οχήματα και παν ενδεχόμενο. Συνολικά κάηκαν 100τ.μ. Εντύπωση ωστόσο προκαλεί η ταυτόχρονη εκδήλωση των δύο πυρκαγιών, σαν να ήθελε κάποιος να… ενώσει τις φωτιές για να δημιουργήσει μία μεγάλη. Όπως και να είχε, τα αίτια των συμβάντων διερευνά το Ανακριτικό Τμήμα της Π.Υ. Αιγίου και η εξαγωγή συμπερασμάτων ή και πορίσματος, αναμένεται με ενδιαφέρον.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr