background img
banner
banner

Εντυπωσίασε η τριήμερη γιορτή για τους φίλους του κλασσικού αυτοκινήτου

ΟΛΟΛΗΡΩΘΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΟΡΕΙΝΗ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ Η 15η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

Με την προγραμματισμένη για την Δευτέρα 4 Ιουλίου, εκδρομή και ξενάγηση στα γραφικά ορεινά χωριά του Αιγίου (με τελικό προορισμό τη Φτέρη), ολοκληρώθηκε η τριήμερη 15η Πανελλήνια συνάντηση Σκαραβαίων και κλασσικών οχημάτων “Τάσος Δαριώτης” που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στην Αιγιάλεια και συνδιοργάνωσαν η Ελληνική Λέσχη Κλασσικού Αυτοκινήτου Ε.Λ.Κ.Α., και η Ε.Λ.Κ.Α Αιγίου.

Πρόκειται για την μεγαλύτερη γιορτή των αερόψυκτων και μη οχημάτων στην Ελλάδα που ξεκίνησε το Σάββατο 2 Ιουλίου από το Long Beach Resort, σε έναν άπλετο χώρο για τα όμορφα οχήματα και με τους ιδιοκτήτες τους να περνούν ξένοιαστες στιγμές καθώς το ξενοδοχείο παρέχει όλες τις ανέσεις!! Το πρόγραμμα, περιλάμβανε την πρώτη μέρα συγκέντρωση των συμμετεχόντων (54 συνολικά από όλη την Ελλάδα) και ελεύθερο χρόνο για σύσφιξη σχέσεων, αντάμωμα παλαιών φίλων και γνωριμία με καινούργιους.

Σε προβολή DRIVE IN ταινίας στο νέο λιμάνι

Το βράδυ της ίδιας ημέρας η Κινηματογραφική Λέσχη Αιγίου φιλοξένησε όλα τα μέλη της ΕΛΚΑ σε μια μοναδική βραδιά προβολής DRIVE IN με ταινία εποχής ΕΚΠΛΗΞΗ που όλοι έχουμε λατρέψει! Το “Κατσαριδάκι αγάπη μου”, παραγωγής 1968, μάγεψε για μία ακόμη φορά μικρούς και μεγάλους που κατέκλυσαν τον χώρο του νέου λιμανιού Αιγίου. Το Θairος Film Festival επέστρεψε για 6η χρονιά, από την Κινηματογραφική Λέσχη Αιγίου, και συνδιοργάνωσε την προβολή της ταινίας με τη ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. και το Λιμενικό Ταμείο Αιγιαλείας σε συνεργασία με την Ελληνική Λέσχη Κλασικού Αυτοκινήτου.

Καλλιστεία και απονομές στο παλιό λιμάνι

Η Κυριακή “κύλησε” με το… κυρίως πρόγραμμα της εκδήλωσης, που πραγματοποιήθηκε στο παλαιό λιμάνι Αιγίου, με την προσέλευση του κόσμου να είναι μεγάλη και με φόντο το εκπληκτικό ηλιοβασίλεμα που απαθανάτισαν μικροί και μεγάλοι με φωτογραφικές μηχανές και τα κινητά τους. Η όμορφη βραδιά ολοκληρώθηκε με διαγωνισμούς, αθλοπαιδιές, καλλιστεία και απονομή βραβείων. Ψήφισαν οι 54 ιδιοκτήτες και ανέδειξαν τα πιο όμορφα οχήματα ανά κατηγορία (σκαραβαίους, αυτοκινούμενα τροχόσπιτα τύπου camper, κλασσικά κ.α.). Αργά το βράδυ, μετά την ολοκλήρωση της εκδήλωσης όλοι είχαν την ευκαιρία για διασκέδαση στα πιο πολυσύχναστα μαγαζιά τις περιοχής που όπως είναι γνωστό βρίσκονται κυριολεκτικά μια ανάσα από τον χώρο της συγκέντρωσης.

Βράβευσαν δήμαρχο και πρόεδρο Λιμενικού Ταμείου

Ανάμεσα στις βραβεύσεις ξεχώρισαν και εκείνες που αφορούσαν στον δήμαρχο Αιγιαλείας Δημήτρη Καλογερόπουλο και τον αντιδήμαρχο και πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Βασίλη Χριστόπουλο, για την υποστήριξή τους στην πραγματοποίηση της εκδήλωση. Τις τιμητικές πλακέτες απένειμαν ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ε.Λ.Κ.Α. Tάσος Σμυρνόγλου και ο πρόεδρος της Ε.Λ.Κ.Α. Αιγίου, Γιώργος -Στράτος Τυράννης. “Συγχαρητήρια στους διοργανωτές της εκδήλωσης και σε όλους τους συμμετέχοντες. Η επόμενη παρόμοια εκδήλωση εύχομαι να γνωρίσει ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία και η δημοτική αρχή θα είναι πάντα παρούσα για να στηρίζει όσο μπορεί παρόμοιες δράσεις που βοηθούν στην τουριστική – και όχι μόνο – ανάπτυξη της πόλης και της περιοχής γενικότερα”, δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Καλογερόπουλος.


Κατηγορίες Άρθρου
AUTO

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr