background img
banner
banner

«Επιλεκτική αποκομιδή απορριμμάτων» καταγγέλλει η «Ποιοτική Αιγιάλεια»

ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΑΙΧΜΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ

Μιλώντας στo protionline.gr, η επικεφαλής της παράταξης Βάσω Ψυχράμη, κι αφού έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες από συγκεκριμένα σημεία με αμάζευτα απορρίμματα, επισήμανει: ΄΄Δημιουργεί ερωτηματικά στους πολίτες η πλημμελής και επιλεκτική αποκομιδή των απορριμμάτων από τη δημοτική αρχή. Υπάρχουν πληροφορίες στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα ότι οι συμπολίτες μας δέχονται «πιέσεις» από πολιτικούς παράγοντες της δημοτικής αρχής, για να τους δώσουν εχέγγυα πολιτικής πίστης, προκειμένου να δουν λύσεις στα προβλήματα της καθημερινότητας που αντιμετωπίζουν. Με αποτέλεσμα, όταν οι θεσμικοί εκπρόσωποι δεν ενδίδουν, να μπαίνουν σε «δυσμένεια» από τη δημοτική αρχή εις βάρος του κοινωνικού συνόλου…΄΄.

Ριζόμυλος

«Αυτού του είδους οι πολιτικές… διώχνουν τους νέους από τον τόπο μας»

Συνεχίζοντας η κ. Ψυχράμη έθεσε το εξής ερώτημα: ΄΄Είναι αλήθεια ότι, προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι κοινότητες, πρέπει οι πρόεδροι να δηλώσουν συμπόρευση με την παρούσα δημοτική αρχή, για να εξασφαλίσουν την μακροημέρευση στον δημοτικό βίο;΄΄. Και προσθέτει: ΄΄Αν αυτό συμβαίνει, πρόκειται για τακτικές άλλης εποχής, για αναχρονιστική άσκηση της εξουσίας, με γνώμονα την εξασφάλιση της συνέχειάς της και όχι την ισότιμη επίλυση των δημοτικών προβλημάτων. Αυτές οι πολιτικές, όταν εφαρμόζονται, μόνο την οπισθοδρόμηση εγγυώνται. Αυτές οι πολιτικές έδιωξαν τους νέους από τον τόπο μας και τους έστειλαν μετανάστες σε άλλες χώρες, στις οποίες οι θεσμικοί παράγοντες «δεν λαβώνουν» την αξιοπρέπεια των παιδιών μας και στις οποίες υπάρχει ουσιαστική ισότητα απέναντι στις υποχρεώσεις αλλά και στα δικαιώματά τους΄΄.

Και καταλήγει η επικεφαλής της «Ποιοτικής Αιγιάλειας»: ΄΄Ούτε οι πρόεδροι ούτε οι δημότες της Αιγιάλειας εν γένει αξίζουν τέτοιας προσβλητικής μεταχείρισης από τους θεσμικά εκλεγμένους δημοτικούς άρχοντες. Η Δημοκρατία έχει κανόνες, η εφαρμογή των οποίων είναι υποχρεωτική από όλους΄΄.

Πάρκινγκ Άκολη

Νεκροταφείο Ελίκη

Ταξιαρχών


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr