background img
banner
banner

Επιστρέφει στο «σπίτι» του ο Βασίλης Μπούνας

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΥ

Σπίτι είναι εκεί που χτυπά η καρδιά σου. Αυτή αφουγκράστηκε ο Βασίλης Μπούνας, αυτή του έδειξε τον δρόμο της επιστροφής στην ομάδα που αγάπησε περισσότερο απ’ όλες, για να χαρεί έτσι ο ίδιος μαζί με την διοίκηση και τον φίλαθλο κόσμο που τον είχε και ακόμα τον έχει ξεχωριστό στην προτίμησή του.

Ο επιθετικός του Παναιγιάλειου αψήφησε τις προτάσεις σωματείων από μεγαλύτερες κατηγορίες επιλέγοντας -παρά τις καθημερινές πιέσεις που δεχόταν- να ντυθεί και πάλι στα μελανόλευκα.

Στην πρόσφατη συνέντευξη που είχε δώσει στo protionline.gr, είχε εκφράσει την προτίμησή του να έρθει στον Παναιγιάλειο, αρκεί το ρόστερ να εκπροσωπεί το μέγεθος και την ιστορία του Αιγιώτικου Συλλόγου και να πάει η ομάδα σε πρωταθλητισμό.

Παρά το γεγονός ότι η προσωρινή διοίκηση βρίσκεται ακόμα στην αρχή της σύστασης του νέου ρόστερ, ο Βασίλης Μπούνας εμπιστεύτηκε τα μέλη του ΔΣ και έβαλε την υπογραφή συνεργασίας για την επόμενη αγωνιστική σεζόν 2022-23.

Η ανακοίνωση του Παναιγιάλειου 

Με χαρά χθες το απόγευμα, το ΔΣ του Παναιγιάλειου προχώρησε στην ανακοίνωση για την επιστροφή Μπούνα:

«Ο Παναιγιάλειος Γ. Σ. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Βασίλη Μπούνα. 

Ο Παναιγιάλειος και ο Βασίλης Μπούνας θα πορευτούν και πάλι μαζί. Ο αρχηγός της «Μαύρης Θύελλας», μετά από «απουσία» μίας αγωνιστικής περιόδου όπου αγωνίστηκε στην Ελλάς Σύρου και παρότι είχε δεχθεί προτάσεις από ομάδες ακόμη και Γ΄ Εθνικής, συμφώνησε με τη «μελανόλευκη» διοίκηση και θα ξαναφορέσει τη φανέλα του Αιγιώτικου συλλόγου, υπογράφοντας δελτίο… καρδιάς. 

Παναιγιάλειος και Μπούνας συνεχίζουν και πάλι από κοινού, με στόχο ένα καλύτερο μέλλον για τη ομάδα. Ο έμπειρος επιθετικός, δεδομένα, αποτελούσε έναν εκ των βασικών μεταγραφικών στόχων της διοίκησης, κι όχι μόνο για αγωνιστικούς λόγους. Έτσι, από τη στιγμή που και οι δύο πλευρές επιθυμούσαν να συνεργαστούν ξανά, όλα κύλησαν κατ΄ ευχήν και έπεται συνέχεια.» 


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr