background img
banner
banner

Και ο μίστερ «γκολ» Βαγγέλης Γκάτσης στον Παναιγιάλειο

Όπως είχαμε αναφέρει στο protionline.gr, η μεταγραφή του Βαγγέλη Γκάτση ήταν θέμα χρόνου, ύστερα μάλιστα και από την ανανέωση συνεργασίας του Αυγερινού Δημητρακόπουλου στον ΑΠΣ Πάτραι.

Πρώτος σκόρερ ο Βαγγέλης Γκάτσης όταν ο Παναιγιάλειος κέρδισε την άνοδό του από την Α΄ κατηγορία στην Γ΄ Εθνική. Πρώτος σκόρερ και πέρυσι με την Θύελλα Πατρών. Το έχει το γκολ ο έμπειρος επιθετικός, γνωρίζει πολύ καλά τους συμπαίκτες του ύστερα από την μεταξύ τους συνεργασία που είχε προηγηθεί, έχει να προσφέρει πολλά και φέτος στον Αιγιώτικο Σύλλογο.

Η ανακοίνωση της προσωρινής διοίκησης του Παναιγιάλειου σχετικά με την μεταγραφή του Γκάτση αναφέρει:

«Πρόσθεσε εμπειρία στη γραμμή κρούσης ο Αιγιώτικος σύλλογος. Εμπειρία και φυσικά μία θέση όπου ο ποδοσφαιριστής πρέπει να… μυρίζεται το γκολ. Και η αλήθεια είναι ότι όλα αυτά, αλλά και την αγάπη του για τον Παναιγιάλειο, τα έχει ο Βαγγέλης Γκάτσης. Ο πατρινός επιθετικός δέχτηκε την πρόταση της διοίκησης και επιστρέφει στη μεγάλη αγαπημένη του, με στόχο να συμβάλλει κι αυτός στην επίτευξη των υψηλών στόχων που επιβεβλημένα έχει πάντα η «Μαύρη Θύελλα». Η οικογένεια του Παναιγιαλείου Γ.Σ. του εύχεται υγεία και πολλές «μελανόλευκες» επιτυχίες για την νέα αγωνιστική περίοδο». 


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr