background img
banner
banner

Με επιτυχία το FINAL 4 του Κυπέλλου Σκάκι από τον Α.Σ.Ο. Αιγίου

ΑΨΟΓΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ – ΝΙΚΗΤΡΙΑ Η Ν.Ε. ΠΑΤΡΩΝ

Το Σαββατοκύριακο 4 και 5 Ιουνίου διεξήχθη στα εντευκτήρια του Α.Σ.Ο. Αιγίου (Ρωμανιώλη 5 Αίγιο– έναντι των Ψηλών Αλωνίων) το Final 4 του Διασυλλογικού Κυπέλλου Σκάκι Δυτικής Ελλάδας. Η διοργάνωση ήταν εξαιρετική και η φιλοξενία των αθλητών και παραγόντων των ομάδων που συμμετείχαν άψογη, καθώς όλοι εκφράστηκαν με τα καλύτερα λόγια για τον ωραίο χώρο, τις άρτιες αθλητικές εγκαταστάσεις και την άμεση ανταπόκριση των διοργανωτών σε οποιοδήποτε αίτημα. Προσφέρθηκαν παγωμένα νερά, καφέδες, αναψυκτικά και γλυκά από τους διοργανωτές και τον Πρόεδρο της Ένωσης.

Στον αγωνιστικό χώρο επικράτησε άμιλλα, έγιναν ωραίες και μαχητικές παρτίδες και αρκετά αποτελέσματα κρίθηκαν στις λεπτομέρειες!

Κυπελλούχος ΕΣΣΔΕ (Δυτικής Ελλάδος) για το 2022 αναδείχθηκε η Ν.Ε. Πατρών, 2ος ο Α.Σ.Ο.Αιγιαλείας, 3ος ο Σ.Ο. Πατρών και 4η η Σ.Α. Πύργου.

Το Σάββατο 4 Ιουν έγιναν οι 2 ημιτελικοί με την Ν.Ε. Πατρών να κερδίζει 4-0 τον ΣΟ Πατρών και να περνάει στον μεγάλο τελικό. Αμφίρροπη ήταν η μάχη μεταξύ Α.Σ.Ο.Α. και Σ.Α. Πύργου με το τελικό 2-2 να δίνει στα κριτήρια (Βερολίνου) την πρόκριση στον Α.Σ.Ο.Α. Έτσι την Κυριακή 5 Ιουν έγιναν Μικρός και Μεγάλος τελικός όπου και στις 2 συναντήσεις το σκορ ήταν 2,5-1,5 με την ΝΕ Πατρών να παίρνει το Κύπελλο και τον Σ.Ο. Πατρών την 3η θέση.

Ακολούθησαν οι απονομές για τις 3 πρώτες ομάδες από τον Πρόεδρο της Ένωσηςκ. Κωνσταντίνο Μπούνια, τον Γενικό Γραμματέα κ. Αλέξη Σπηλιόπουλο και το μέλος της Τ.Ε.Δ. κ. Αλεξάνδρα Τζιφέρη. Με την λήξη των απονομών ο Πρόεδρος της Ένωσης ευχαρίστησε τους διοργανωτές για την υπέροχη φιλοξενία, τους αθλητές για την ευγενική άμιλλα και τις ωραίες παρτίδες και τη διαιτητή για την άψογη εκτέλεση των καθηκόντων της ώστε να υπάρξει μια υψηλού επιπέδου εξαιρετική διοργάνωση κι ευχήθηκε σε όλους καλό καλοκαίρι!


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr