background img
banner
banner

Ολοκλήρωσε την οργανωτική της δομή στην Αχαΐα

Η Ν.Ε. ΑΧΑΪΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

Με την παρουσία του Γραμματέα της Ν.Ε. του ΠΑ.ΣΟ.Κ. – Κίνημα Αλλαγής Νίκου Μοίραλη και άλλων στελεχών, σε δυο συνεδριάσεις που πραγματοποιήθηκαν στα γραφεία, την Τετάρτη 19 και την Πέμπτη 20 Ιουλίου, ολοκληρώθηκε η οργανωτική δομή της Ν.Ε. Αχαΐας στον Δήμο Πατρέων.

Από τις διαδικασίες τα πρόσωπα που εκλέχθηκαν για τη συγκρότηση σε σώμα των οργανώσεων είναι τα ακόλουθα: Βόρειος Τομέας (τα γεωγραφικά όρια περιλαμβάνουν τον καποδιστριακό δήμο Ρίου, το αρκτικό και το κεντρικό διαμέρισμα του Δήμου Πατρέων). Η Δήμητρα Κουνινιώτη είναι η νέα γραμματέας της οργάνωσης. Η Κατερίνα Τσεκούρα αναλαμβάνει τη θέση της αναπληρώτριας γραμματέας και υπεύθυνη επικοινωνίας& ΜΜΕ. Ο Γιάννης Βλαχάκης αναλαμβάνει το νευραλγικό πόστο του υπεύθυνου του οργανωτικού τομέα. Μέλη της οργάνωσης είναι ο Θανάσης Γκουρζούτας, ο Δημήτρης Κομνηνός, ο Νίκος Δεπούντης και ο Γιάννης Γουναρίδης.

Νότιος Τομέας (τα γεωγραφικά που περιλαμβάνει είναι το νότιο και ανατολικό διαμέρισμα του Καποδιστριακού δήμου Πατρέων, την Μεσσάτιδα, τα Βραχνέικα και την Παραλία).

Ο Άλκης Φλωρόπουλος αναλαμβάνει ως ο γραμματέας συντονιστικής. Αντώνης Ευαγγελάτος ως αναπληρωτής συντονιστικής: Δημήτρης Γεωργόπουλος ωςυπεύθυνος οργανωτικού συντονιστικής, Αλεξάνδρα Ζαλάβρα ως υπεύθυνη Επικοινωνίας & ΜΜΕ, Μέλη της συντονιστικής: Αποστόλης Μάρκος, Κωνσταντίνος Χριστόπουλος και Λευκόθεα Καραβάτσου.


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr