background img
banner
banner

Ο Βασίλης Μπούνας εξετάζει σοβαρά την επιστροφή του στο Αίγιο

«Ο ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΣΤΗΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΡΙΕΡΑ»

Γεννημένος στις 20/11/1985 στο Μαρούσι Αττικής ο επιθετικός Βασίλης Μπούνας είχε συνεργασία με την Ελλάς Σύρου, από την οποία έμεινε ελεύθερος. Είχε ξεκινήσει με την Κ-20 του Ολυμπιακού και συνέχισε: Χαλκηδόνα, Ατρόμητο, Παναιτωλικό, Κορωπί, Θήβα, Αχιλλέα Καμαρών, Παναργειακό, Όμηρο Νεοχωρίου, Βάρδα. Με όποια ομάδα και να έχει συνεργαστεί πάντως, το χρώμα της φανέλας που έχει μείνει στην καρδιά του είναι το …μελανόλευκο.

Βασίλης Μπούνας: «Πρωτάθλημα με την Ελλάς Σύρου, κακός ο σχεδιασμός στον Παναιγιάλειο»

Έχοντας συμπληρώσει 10 χρόνια συνολικής προσφοράς στον Παναιγιάλειο, όπως υπολογίζει τώρα ο ίδιος βρίσκεται πολύ κοντά να τα …αυγατίσει. Το protionline.gr με την ευκαιρία της λήξης συνεργασίας του με την ομάδα της Σύρου, άνοιξε κουβέντα με τον Βασίλη Μπούνα για την τελευταία του συνεργασία με τον Παναιγιάελειο και τους φιλάθλους του, καθώς και τις περαιτέρω προθέσεις του για τη συνέχεια της καριέρας του.

Μίλησέ μας με δυο κουβέντες για τη συνεργασία σου με την Ελλάς Σύρου.
Μετά από ενδιαφέρον δυο χρόνων από τους ανθρώπους της Ελλάς Σύρου και τις περίεργες χρονιές και καταστάσεις που ζήσαμε με τον κορονοϊό, αποφάσισα να πω το ναι και να πάω στο όμορφο νησί της Σύρου που πραγματικά με γοήτευσε και με μάγεψε. Πέρασα παρά πολύ γεμάτη και ωραία ποδοσφαιρική χρόνια κατακτώντας το πρωτάθλημα Κυκλάδων αλλά δυστυχώς όχι την πολυπόθητη άνοδο στη Γ εθνική κατηγορία. Είναι μια ομάδα που λειτουργεί που προσπαθεί πολύ και λείπουν τέτοιες ομάδες από το ελληνικό ποδόσφαιρο. Όπως είπα και σε ανάρτησή μου, τους ευχαριστώ όλους για την αγάπη τους προς το πρόσωπο μου και την άψογη συνεργασία που είχαμε. Κρατάω τις όμορφες στιγμές που ζήσαμε και τους εύχομαι καλή πορεία την νέα σεζόν.

Ποια εντύπωση σχημάτισες για τον περυσινό Παναιγιάλειο;
Παρακολουθούσα την ομάδα βέβαια όπως πάντα. Πιστεύω ότι δεν έγινε καλός σχεδιασμός, δεν υπήρχε ο χρόνος να φτιαχτεί μια ανταγωνιστική ομάδα, όπως και πολλές άλλες φορές ο Παναιγιάλειος άργησε χαρακτηριστικά για τον προγραμματισμό του. Παρ’ όλα αυτά τα παιδιά παλέψανε και έκαναν φιλότιμη προσπάθεια για να κρατήσουν την ομάδα στην κατηγορία με τα τόσα προβλήματα που όλοι γνωρίζουμε, αλλά δεν τα κατάφεραν. Δεν είναι μια σεζόν που σηκώνει κριτική, για μένα είναι μια χρονιά που πρέπει να γίνει μάθημα για την συνέχεια.

Έμεινε ελεύθερος ξεκίνησαν οι προτάσεις από ερασιτεχνικά σωματεία και Γ΄ Εθνική. Με τι κριτήρια θα αποφασίσεις αφού υπάρχει και πρόταση από Παναιγιάλειο;
Μετά από συζήτηση με τους ανθρώπους της Ελλάς Σύρου, ναι λύσαμε την συνεργασία. Όλοι ξέρουν ότι για μένα ο Παναιγιάλειος είναι μεγάλο κεφάλαιο το μεγαλύτερο στην ποδοσφαιρική μου καριέρα. Αγαπάω την ομάδα και το έχω δηλώσει ανοικτά και ξεκάθαρα. Πάντα τέτοια εποχή όταν δεν ανήκω στη ομάδα του Παναιγιαλείου, με ενδιαφέρει η επιστροφή μου ώστε να βοηθήσω. Το έχω κάνει και το έχω αποδείξει πολλές φορές. Το ίδιο σκέφτομαι ακόμα και τώρα. Μια επερχόμενη επιστροφή και να βοηθήσω την ομάδα όσο με έχει ο Θεός καλά και για το τελευταίο last dance. Ίσως γιατί κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσω και δεν θέλω να βρίσκομαι κάπου άλλου εκτός από το γήπεδο του Παναιγιαλείου και την μελανόλευκη φανέλα.
Τα κριτήρια είναι απλά εγγυήσεις ομαλής λειτουργίας της ομάδας και πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα με στόχο την κατάκτηση του, από μια διοίκηση με όραμα για το μέλλον της ομάδας. Έχω συζητήσει με την διοίκηση και θα συζητήσω ξανά ώστε να πάρουμε και οι δυο την τελική απόφαση.

Αν τελικά προτιμήσεις κάποια άλλη ομάδα αντί του Παναιγιάλειου πιστεύεις ότι μπορεί να στοχοποιηθείς από φιλάθλους και διοίκηση;
Υπάρχουν προτάσεις από άλλες ομάδες και από υψηλότερη κατηγορία, όμως σίγουρα ο Παναιγιάλειος έχει τον πρώτο λόγο, εφ’ όσον δω ότι είμαστε κοντά σε φιλοσοφία και λειτουργία της ομάδας. Από κει και πέρα θα τις εξετάσω και θα πάρω την καλύτερη δυνατή απόφαση.

Να πω τη αλήθεια έχω φύγει πολλές φορές έχω ξαναγυρίσει άλλες τόσες. Πραγματικά δεν έχω ακούσει ποτέ κακό σχόλιο γιατί έφυγα. Όλοι γνωρίζουν την αγάπη μου για την ομάδα και με ποιές συνθήκες και με πόσο δύσκολες χρονιές έχω παραμείνει να βοηθήσω και να παλέψω μαζί με τους συμπαίκτες μου. Για να απομακρυνθώ από τον Παναιγιάλειο, κάτι δεν μου αρέσει κάτι δεν βλέπω να γίνεται σωστά, οπότε επιλέγω καλύτερα να φύγω παρά να βρίσκομαι κάπου που η λειτουργία της ομάδας να μην με αντιπροσωπεύει. Σίγουρα το σκέφτομαι αλλά μετά γυρίζω τον χρόνο πίσω και λέω οτι δεν μπορεί να συμβεί γιατί έχουμε αμοιβαία αισθήματα, εγώ για τον κόσμο και εκείνος για μένα. Όσο για την διοίκηση και πάλι δεν νομίζω γιατί γνωριζόμαστε τόσα πολλά χρόνια που ξέρουν ποσό θέλω το καλό του Παναιγιάλειου…

Στην τελική σου απόφαση λαμβάνεις γνώμες και από τον κοντινό σου κύκλο; Ποιοι θα μπορούσαν να σε επηρεάσουν;
Πάντα συζητάω είτε με τον μάνατζέρ μου, είτε με την γυναικα μου, είτε με τα παιδιά μου, είτε με φίλους, είτε με συμπαίκτες, έτσι είναι η διαδικασία κάθε καλοκαίρι. Την τελική απόφαση όμως την παίρνω μαζί με την οικογένεια μου και πέρσι εκείνη ήταν που με ώθησε να φύγω και να πάω στην Ελλάς Σύρου, όπως άλλες φορές με έχει ωθήσει για την επιστροφή μου στο Αιγιο και τον Παναιγιάλειο.

Αλλά εδώ είναι αλλιώς εδώ παίζουν ρόλο και οι συναντήσεις μου με τον κόσμο στην πόλη του αιγιου και μόνο η ερώτηση του «τι θα κανείς φέτος θα γυρίσεις;» με ωθεί προς αυτήν την κατεύθυνση.

Τις έχεις να πεις στον φίλαθλο κόσμο του Αιγίου που σε εκτιμά και σε αγαπάει;
Ότι και να πω είναι λίγο. Πραγματικά το έχω δηλώσει πολλές φορές, νιώθω ευλογημένος για ότι έζησα μέσα σε αυτό το γήπεδο, με αυτούς τους φιλάθλους με αυτήν την ατμόσφαιρα. Τους ευχαριστώ παρά πολύ. Εύχομαι ο κάθε ποδοσφαιριστής να νιώσει την αγάπη του κόσμου όπως την εισέπραξα εγώ στο Δημοτικό Στάδιο Αιγίου.
Πραγματικά τους έχω μέσα στην καρδιά μου. Έχει αποδειχθεί ότι να είσαι Παναιγιάλειος δεν είναι εύκολο αλλά είναι πολύ όμορφο. Πολλές στεναχώριες λίγες χαρές, πάντα όμως περήφανος γιατί κουβαλάς στη φανέλα σου 95 χρόνια ένδοξης γνήσιας και καθαρής ιστορίας. Ο Παναιγιάλειος θα βρει τον δρόμο του αυτό είναι σίγουρο.
Η ομάδα τους χρειάζεται τώρα ξανά στο τοπικό για να ξαναγεννηθεί από της στάχτες της. Παναιγιάλειος στα εύκολα Παναιγιαλειάρα στα δύσκολα.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr