background img
banner
banner

Προχωρούν τα έργα στο Σκεπαστό, κόλλησαν στο Στάδιο Καλαβρύτων

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΜΗΤΡΩΟ ΤΗΣ ΓΓΑ ΓΙΑ ΤΗΝ Α.Ε.Κ.

Χωρίς εμπόδια εξελίσσονται τα έργα στο γήπεδο Σκεπαστού, το οποίο θα παραδοθεί με πλαστικό χλοοτάπητα τελευταίας γενιάς. Αντίθετα πρόβλημα παρουσιάστηκε στην εγκατάσταση του ταρτάν στο Δημοτικό Στάδιο Καλαβρύτων, με τον εργολάβο να ισχυρίζεται αύξηση στα υλικά και παράλληλα αύξηση στο κόστος, αφήνοντας τον Δήμο Καλαβρύτων να …ψάχνεται να καλύψει τις διαφορές.

Τι υποστήριξε στo protionline.gr ο Τάκης Βαρβιτσιώτης για τα έργα, το Μητρώο και τις εκλογές της ΑΕΚ

Η καθυστέρηση στο ταρτάν του Σταδίου, έχει βάλει σε ανησυχίες τον πρόεδρο της ΑΕΚ Τάκη Βαρβιτσιώτη και τις εκφράζει στo protionline.gr: «Σε δυσάρεστες σκέψεις μας έβαλε το πρόβλημα που παρουσιάστηκε στην εγκατάσταση του ταρτάν του Δημοτικού μας γηπέδου. Ευχόμαστε να βρεθεί γρήγορα κάποια λύση, για να μην χαθούν τόσα χρήματα, ένα έργο που θα ομορφύνει το γήπεδό μας και θα καλύψει τις ανάγκες των παιδιών, που ήδη έχουν δείξει ενδιαφέρον για τα αγωνίσματα στίβου.
Από την πλευρά μας αφουγκραζόμενοι την χαρά των παιδιών μας στον αθλητισμό, έχουμε ήδη προετοιμάσει γυμναστές στίβου.»

Για την εγγραφή στο Μητρώο ΓΓΑ, ο πρόεδρος της ΑΕ Καλαβρύτων είπε: «Είμαι ευχαριστημένος από την θετική εξέλιξη που ακολούθησε τις προσπάθειες για την εγγραφή μας. Η ΑΕ Καλαβρύτων απασχολεί πολλά τμήματα, γεγονός που μας παρουσίασε αρκετά εμπόδια. Είμαστε και θα παραμείνουμε νοικοκυρεμένο σωματείο 

Θέλω να εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συνοδοιπόρους μου στο Δ.Σ. και σε όλους όσους συνέβαλλαν για αυτό το αποτέλεσμα. Η Α.Ε.Καλαβρύτων αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι είναι ένα από τα πιο νοικοκυρεμένα σωματεία με αγάπη και αφοσίωση σε όλες τις εκδηλώσεις του αθλητισμού.»με παρόν και μέλλον, προσφέροντας στον τοπικό αθλητισμό, εκπροσωπώντας ολόκληρη
την Επαρχία Καλαβρύτων και στα παιδιά μας ένα περιβάλλον, εκπαίδευσης, άθλησης και ασφάλειας με υψηλά στάνταρ και πρότυπα. Είναι μια ιστορική μέρα και ισχυρή παρακαταθήκη για το μέλλον.»

Για τις εκλογές της ΑΕ Καλαβρύτων, ο Τάκης Βαρβιτσιώτης εξήγησε: «Η θητεία της σημερινής διοίκησης ολοκληρώνεται τέλος Αυγούστου. Υποχρέωσή μας είναι η πραγματοποίηση Γενικής Συνέλευσης μέσα στον Αύγουστο και γι’ αυτό θέσαμε σαν πρώτη ημερομηνία τις 03/08 και αν δεν υπάρξει απαρτία στις 10/08. Λογικά θα έχουμε ολοκληρώσει την Γενική Συνέλευση από την πρώτη εβδομάδα. Σε ότι αφορά το ΔΣ, αυτό θα εμπλουτιστεί με 2-3 νέα μέλη που ήδη είναι έτοιμα και στη συνέχεια θα ολοκληρώσουμε το πλάνο των μεταγραφών μας».

Τα φιλικά της ΑΕΚ

Έξι είναι τα φιλικά που έχει «κλείσει» μέχρι τώρα η ΑΕ Καλαβρύτων. Αναλυτικά:

  • 3 και 10/9 με Θύελλα Αιγίου.
  • 7/9 με την ΑΕ Αιγείρας / Ακράτα
  • 14 και 24/9 με Αστέρα Τέμενης
  • 17 Σεπτεμβρίου με Κ19 της Παναχαϊκής

Δυο μήνες απουσίας ο Σταύρος Τσαβαλάς

Επαγγελματικές υποχρεώσεις του Σταύρου Τσαβαλά θα τον απομακρύνουν από τις προπονήσεις και από τα πρώτα παιχνίδια πρωταθλήματος της ΑΕ Καλαβρύτων για το επόμενο δίμηνο. Οπότε ο προπονητής Κωστής Βλάχος, τον υπολογίζει πάλι στις υπηρεσίες του στα τέλη Σεπτεμβρίου.

Επιστρέφει ο Φάνης Μπαχάς

Ο 23χρονος ακραίος αμυντικός Φάνης  Μπαχάς που ήταν φοιτητής στα Γιάννινα και αγωνιζόταν στην Θύελλα Κατσικά, επιστρέφει στα Καλάβρυτα και στην ομάδα που υπηρετούσε πριν τις σπουδές του.


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr