background img
banner
banner

Όταν η διασκέδαση… συνάντησε τη φιλοζωία έκαναν πράξη την αγάπη!

ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟ ΤΟ ΠΑΡΤΙ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΦΙΛΟΖΩΙΚΟΥ ΣΤΟ «LOCA»!

Διασκέδαση σε έναν όμορφο χώρο πλάι στη θάλασσα, bazaar, υιοθεσίες και κυρίως πολύ αγάπη για τα ζώα, είχε το πάρτι που από κοινού διοργάνωσαν δήμος Αιγιαλείας και Φιλοζωικός Σύλλογος Αιγιαλείας «Τα Φιλαράκια», το απόγευμα του Σαββάτου 23 Ιουλίου, στο club «Loca», στην Εγκάλη Διακοπτού.

Ο αντιδήμαρχος Ποιότητας Ζωής και πρόεδρος της πενταμελούς του δήμου για τα αδέσποτα Γιώργος Φραγκονικολόπουλος και με την ιδιότητα του ιδιοκτήτη του χώρου, υποδεχόταν τον κόσμο μαζί με τα μέλη του Δ.Σ. του Φιλοζωικού Εύη Αθανασίου και Χριστίνα Ζαχαράκη. Παρόντες και οι εθελοντές που βοήθησαν να στηθεί η γιορτή αγάπης για τα αδέσποτα, τα οποία άλλοτε χάνονταν στις αγκαλιές των επισκεπτών κι άλλοτε… τεμπέλιαζαν χαριτωμένα και παρά τους ήχους της κεφάτης μουσικής.

Σε καλά «χέρια» δύο αδέσποτα

΄΄Δώσε μια ευκαιρία σε ένα αδέσποτο και σώσε μια ζωή΄΄, ήταν το σύνθημα του happening και η επιτυχία του ακριβώς σε αυτό έγκειται. Από τα σκυλάκια που ήταν εκεί, δόθηκαν δύο για υιοθεσία σε πολύ καλά «χέρια», τα οποία μάλιστα δύσκολα θα έβρισκαν αγκαλιά δεδομένου ότι είναι μεγαλόσωμα και το ένα εξ αυτών είναι φοβικό.

Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται από τον Φιλοζωικό Σύλλογο στο έργο του κ. Φραγκονικολόπουλου: ΄΄Χθες ήμασταν ανάμεσα σε φίλους. Σε χώρο που νιώθαμε δικό μας, γιατί αυτός που τον έχει είναι ένας από εμάς. Χωρίς φρου -φρου κι αρώματα, χωρίς πολλά λόγια και κούφιες υποσχέσεις, αλλά με δράση και πράξη, με μόνιμο χώρο φιλοξενίας μέσα σε ένα από τα πιο δημοφιλή καλοκαιρινά μαγαζιά για να προωθούνται ζώα, με μόνιμη έγνοια και ανάληψη περιστατικών΄΄.

Όλο το καλοκαίρι κουτάβια προς υιοθεσία στον χώρο

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αντιδήμαρχος στο μαγαζί του φιλοξενεί καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού δύο «ορφανά» κουταβάκια προς υιοθεσία. Όταν κάποιο βρει οικογένεια, ένα άλλο παίρνει τη θέση του και… περιμένει τη σειρά του.

Μιλώντας στo protionline.gr για την δράση, η γραμματέας του Φιλοζωικού Χριστίνα Ζαχαράκη, αναφέρεται και στη συμβολή των εθελοντών και φίλων του Συλλόγου: ΄΄Ήρθαν φίλοι που τους ξέρουμε για να μας στηρίξουν, φίλοι που βοηθάν πάντα, με φιλοξενίες άρρωστων κι ετοιμοθάνατων δίνοντας παράταση ζωής, φίλοι που γιατροπορεύουν καθημερινά άγνωστο πια αριθμό ζώων, φίλοι που νοιάζονται. Όμως γνωρίσαμε κι άλλους, νέους φίλους! Τα κουτάβια μας χάρηκαν χάδια και παιχνίδι, χόρτασαν αγκαλιές. Δύο από αυτά βρήκαν τις καλύτερες οικογένειες, κι η χαρά μας ήταν πολύ μεγάλη γιατί δεν ήταν μεγάλος ο αριθμός μα ήταν τα πιο «δύσκολα» υιοθετήσιμα ζωάκια. Μεγαλόσωμα κι ο ένας φοβικούλης. Ήταν μια όμορφη μέρα, κι ίσως η αρχή μιας νέας παράδοσης. Ευχαριστούμε όλους όσους ήρθαν, όλους όσους μας στήριξαν, όλους όσους βοήθησαν. Τη Νεφέλη, τη Νάσια, τη Φωτεινή, τον Γιάννη και βέβαια τη Ναταλία Σταυροπούλου που είχε τον συντονισμό της δράσης. Ευχαριστούμε τον Γιώργο Φραγκονικολόπουλο γιατί είναι πρώτα εθελοντής και μετά Αντιδήμαρχος Αδέσποτων΄΄.

Να σημειωθεί ότι στον χώρο πραγματοποιήθηκε και bazaar προς ενίσχυση του ταμείου του Συλλόγου.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr