background img
banner
banner

Αδυναμία ανάληψης νέων περιστατικών

ΑΝΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΙΛΟΖΩΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

Η κοινωνική προσφορά των μελών του Φιλοζωικού Συλλόγου στην Αιγιάλεια είναι κάτι παραπάνω από σημαντική για περισσότερο από μία δεκαετία.

Όλα αυτά τα χρόνια έχει υπάρξει μέριμνα για εκατοντάδες αδέσποτα, έχουν προσφερθεί χειρουργεία, νοσηλείες, φροντίδα, στειρώσεις, εμβολιασμοί, μέριμνα, υιοθεσίες κι όλα αυτά ενώ ο Σύλλογος λειτουργεί σε εθελοντική βάση, κάτι που συχνά λησμονούν μέλη της τοπικής κοινωνίας. Το γεγονός ωστόσο ότι το έργο του στηρίζεται σε λιγοστά πλέον πρόσωπα, σε συνδυασμό με το ότι οι ανάγκες διαρκώς αυξάνονται, αναγκάζει τον Σύλλογο να ανακοινώνει πως παύει να αναλαμβάνει επιπλέον περιστατικά… Όποιος βέβαια επιθυμεί να στηρίξει το έργο του Συλλόγου με τη δράση του, μπορεί να μπει στους κύκλους του.

Η ανακοίνωση του Συλλόγου «Τα Φιλαράκια» αναφέρει: «Μετά λύπης μας, σας ενημερώνουμε πως αδυνατούμε να αναλάβουμε επιπλέον περιστατικά, όπως κουτάβια, ζώα που χρειάζονται ορθοπεδικά χειρουργεία ή όποια θεραπεία, άρρωστα ζώα ή εγκαταλείψεις λόγω της τεράστιας έλλειψης εθελοντών. Έχουμε μεγάλη ανάγκη εθελοντών για σίτιση και πότιση ζώων σε φιλοξενία, φιλοξενίες για ζώα που αναρρώνουν, φωτογραφίες, μεταφορές αλλά και ιντερνετική υποστήριξη. Όποιος θέλει να δώσει έστω και λίγο από τον χρόνο του είναι πολύτιμος και παρακαλείται να επικοινωνήσει με τη σελίδα του Συλλόγου στο facebook ή να καλέσει το τηλέφωνο 6942523268. Μέχρι να μπορέσουμε να διαχειριστούμε αποτελεσματικά τον τεράστιο όγκο των περιστατικών που έχουμε ήδη αναλάβει, δυστυχώς δεν θα μπορέσουμε να αναλάβουμε νέα»…


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr