background img
banner
banner

Απέκτησε διοίκηση ο Αχιλλέας Καμαρών

ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΝΕΟ 9ΜΕΛΕΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Μετά από δύο αποτυχημένες προσπάθειες για σύγκληση γενικής συνέλευσης και αρχαιρεσίες που είχαν προηγηθεί στον Αχιλλέα Καμαρών, αυτή τη φορά υπήρξε κόσμος και διάθεση για συμμετοχή, το βράδυ της περασμένης Κυριακής, όπου εκλέχθηκε το νέο 9μελές συμβούλιο. Τις επόμενες μέρες αναμένεται να συγκροτηθεί σε Σώμα, για να αναλάβει δράση και τον σχεδιασμό της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Η ανακοίνωση της ομάδας των Καμαρών

Μετά τις εκλογές το βράδυ της Κυριακής, τη Δευτέρα 25 Ιουλίου ακολούθησε ανακοίνωση από το σωματείο των Καμαρών: «Ολοκληρώθηκε με αρκετά μεγάλη συμμετοχή των μελών μας η εκλογική διαδικασία για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας, που βγαίνει πιο Ενωμένο και Δυνατό. Εκλέγονται με την σειρά ψήφων οι: Ηλίας Κοσσέρης, Γιώργος Σκανδάμης, Αχιλλέας Κιτσάτης, Βασίλης Δρακόπουλος, Νίκος Κόκλας, Άγγελος Λιαπόπουλος, Αντώνης Τσαλπατούρος, Δημήτρης Μπαρμπούνης, Σωτήρης Μακαρώνας.
Αναπληρωματικοί: Άννα Καραμπάτση και Κυριάκος Γκόβας.
Ευχόμαστε καλή θητεία με δύναμη και κουράγιο. Ο ιστορικός μας Σύλλογος συνεχίζει με νέο πλάνο τριετίας και μεγαλύτερη θέληση για να πετύχει τους στόχους του.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ». “ΠΡΩΤΑ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ”

Περιμένει πολλή δουλειά το νέο ΔΣ του Αχιλλέα

Στα πρώτα θέματα που θα απασχολήσουν την ομάδα των Καμαρών, είναι αυτό της τεχνικής ηγεσίας. Πάντα πολύτιμος στην ομάδα ο προπονητής Κώστας Σωτηρόπουλος, ο οποίος εκτός από τα παιδικά τμήματα που έχει αναλάβει προσφέρει πολλές φορές υπηρεσίες και στην μεγάλη ομάδα.

Σε εκκρεμότητα φυσικά παραμένει και το ποδοσφαιρικό τμήμα, στο οποίο θα πρέπει να ξεκινήσουν οι ανανεώσεις συνεργασίας, ώστε το ρόστερ να αρχίζει να αποκτά τη νέα του μορφή.
Οι μεταγραφές που θα ακολουθήσουν θα κλείσουν τις «τρύπες» στις γραμμές της ομάδας που θα χρειαστούν συμπλήρωμα έμψυχου υλικού.

Αχιλλέας Κιτσάτης: «Δυνατό το νέο ΔΣ πάμε με πλάνο τριετίας»

Ποδοσφαιριστής και μέλος στο ΔΣ των Καμαρών επί σειρά ετών ο Αχιλλέας Κιτσάτης, φανερά στεναχωρημένος με τις προηγούμενες άκαρπες Γενικές Συνελεύσεις, είχε τους λόγους του να χαίρεται ιδιαίτερα ύστερα από τις θετικές εξελίξεις που παρουσιάστηκαν την περασμένη Κυριακή. Αναφερόμενος στα νέα μέλη που θα δημιουργήσουν το νέο ΔΣ, εξήγησε στην «Π» το μεγαλείο της νέας διοίκησης του Αχιλλέα Καμαρών:

«Μετά από τις περσινές ατυχίες και τα προβλήματα σε διοικητικό επίπεδο, μετά τις ανούσιες εξαγγελίες για συμμετοχή στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο από κάποιους και μετά από τρεις συναντήσεις ουσίας, χτες καταφέραμε να φτιάξουμε ένα Διοικητικό Συμβούλιο αναναιωμένο με νέα μέλη-γονείς των παιδιών της ακαδημίας.

Ένα Διοικητικό Συμβούλιο πιο δυνατό και με ανθρώπους που πραγματικά αγαπούν και γνωρίζουν το αντικείμενο. Είναι πολύ σημαντικό να έχουμε στις τάξεις μας τον Ηλία Κοσσερη, άνθρωπο γνώστη του αθλητισμού, καθώς είναι πτυχιούχος γυμναστικής Ακαδημίας και χρόνια στα αθλητικά δρώμενα.

Τον Νίκο Κόκλα πρώην πρόεδρο της ομάδας και χρόνια πρόεδρος του επιμελητηρίου Αιγίαλειας, πρώην διπλωματούχο προπονητή.

Τον Δημήτρη Μπαρμπουνη γονιός παιδιού της ακαδημίας μας (οπότε γνωρίζει και από αυτή την μεριά την ακαδημία).

Τον Βασίλη Δρακόπουλο, Αντώνη Τσαλπατουρο και Άγγελο Λιαποπουλο, που ήταν στο προηγούμενο συμβούλιο και τέλος ένα από τα πιο σημαντικοτερα ονόματα της περιοχής μας τον Γιώργο Σκανδαμη (που τον στηρίζουμε όλοι για πρόεδρο), γιο του αείμνηστου Δημάρχου Ερινεού πρώην προέδρου της ομάδας μας και ιδρυτικού μέλους της, καθώς και αδερφό του πολιτευτή με το ΠΑΣΟΚ Μαρίνου Σκανδαμη.

Φυσικά μην ξεχνάμε αυτούς που θα στηρίξουν την προσπάθεια εξωδιοικητικα τον Άκη Κοσμοπουλο και τον πατέρα του Δημήτρη, τον πρώην πρόεδρο Ανδρέα Νιγιαννη, τον πρώην εμβληματικό αρχηγό της ομάδας Κώστα Λαλαγιαννη που ήταν για 25 χρόνια στην ομάδα, τον πρόεδρο της κοινότητας Παναγιώτη Περλέγκα και φυσικά όλους όσους παρευρέθηκαν χτες στην εκλογική διαδικασία. Δυστυχώς υπήρχαν και κάποιοι – κάποιες που δεν παρευρέθηκαν για δικούς τους λόγους».

Για τους νέους στόχους της ομάδας, ο Αχιλλέας Κιτσάτης τόνισε: «Οι στόχοι θα μπουν μετά το πρώτο συμβούλιο αλλά σίγουρα δεν θα είναι η απλή συμμετοχή μας και να είμαστε οι κομπάρσοι της κατηγορίας. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε μέσα στις πρώτες θέσεις και με πλάνο τριετίας. Τις επόμενες μέρες θα υπάρξουν συναντήσεις με τους παίκτες καθώς και τους προπονητές που υπήρχαν στην ομάδα την προηγούμενη χρονιά. Είμαστε ιδιαίτερα στεναχωρημένοι διότι κάποιες ομάδες αντί να δώσουν χείρα βοηθείας ή να περιμένουν τις διοικητικές διεργασίες, ξεκίνησαν να δελεάζουν τους παίκτες μας, κάτι που εμείς σεβαστηκαμε και δεν κάναμε πέρσυ και δεν θα κάνουμε ούτε φέτος, παίζοντας τα παιχνίδια των προπονητών- μάνατζερ. Εύχομαι να έχουμε μία καλή αγωνιστική χρονιά και ο χρόνος θα δείξει ποιος είχε δίκιο και ποιος άδικο»

Για το ενδιαφέρον που είχε δείξει ο Αχιλλέας να πάρει την σφραγίδα του Δρεπάνου και να ανέλθει στην Α΄ κατηγορία, το διοικητικό μέλος των Καμαρών εξήγησε:
«Υπήρξε πραγματικά μια συζήτηση με την ΑΕ Δρεπάνου, που στόχο είχε να πάρουμε την θέση του στην Α΄ κατηγορία. Σύμφωνα με την περυσινή μας παρουσία στο πρωτάθλημα νομίζω ότι δικαιούμαστε μια θέση στην μεγάλη ερασιτεχνική κατηγορία.»


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr