background img
banner
banner

Ασημένιο μετάλλιο για τον Παναγιώτη Χριστόπουλο

ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΤΟΧΗΣ 170 ΧΛΜ

Ένα ακόμη μετάλλιο πρόσθεσε στη συλλογή του ο Αιγιώτης πρωταθλητής ποδηλασίας δρόμου, Παναγιώτης Χριστόπουλος. Αυτή το φορά το ασημένιο, στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα αντοχής 170 χλμ που διεξήχθη στις 26 Ιουνίου στο Παρανέστι Δράμας. Ο αγώνας ήταν συναρπαστικός από το ξεκίνημά του, με αρκετές επιθέσεις να γίνονται στα πρώτα 70 χιλιόμετρα. Αίολος, Κρόνος Νίκαιας και Τάλως προσπάθησαν να ελέγξουν τον αγώνα προς όφελος των αρχηγών τους, δημιουργώντας και το πρώτο δυνατό ξεκόλλημα στην είσοδο του σιρκουΐ. Στον προ τελευταίο γύρο σχηματίστηκε το γκρουπ του νικητή.

Σε αυτή την δεκάδα βρέθηκαν οι Περικλής Ηλίας, Γιώργος Μπούγλας (Κρόνος Νίκαιας), Πολυχρόνης Τζωρτζάκης (ΠΟΧ Τάλως), Εμιλιάνο Βίλα (Νανσί), Παναγιώτης Χριστόπουλος (Magstad), Νικηφόρος Αρβανίτου (Θησέας), Ζήσης Σούλιος, Χαράλαμπος Καστραντάς (Αίολος), Ηλίας Τορτουκτσίδης (Άλφα Καλλιθέας) και ο Γιώργος Καλονιάτης (Πρόοδος Νέου Βουτζά). Νικητής τελικά ήταν Γιώργος Μπούγλας του Κρόνου Νίκαιας, ο οποίος πήρε τη φανέλα του πρωταθλητή Ελλάδας στην αντοχή. Στην δεύτερη θέση ήταν ο Παναγιώτης Χριστόπουλος (Magstad) και στην τρίτη ο Πολυχρόνης Τζωρτζάκης (ΠΟΧ Τάλως). Ο Χριστόπουλος, πέρυσι στον ίδιο αγώνα είχε κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο ενώ το 2020 ήταν τέταρτος, γεγονός που επιβεβαιώνει τη συνεχή ανοδική του πορεία.

«Mετά την 3η θέση πέρυσι στο πανελλήνιο πρωτάθλημα, φέτος στο δεύτερο σκαλί του βάθρου! Είμαι πολύ χαρούμενος και θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή μου Γιάννη Ταμουρίδη και όλους τους δικούς μου ανθρώπους”, δήλωσε περιχαρής ο Παναγιώτης (που αγωνίζεται στη Γερμανία με την RV Pfeil Magstadt) μετά τον αγώνα.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr