background img
banner
banner

Βασίζεται στους Αιγιώτες για το πρωτάθλημα

ΜΟΝΟ Ο ΣΚΟΥΤΑΣ ΑΠΟΜΕΝΕΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΥΣΙΝΗ 6ΑΔΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟ

Με τις επιστροφές ποδοσφαιριστών αποδεδειγμένης αξίας αυξήθηκε το έμψυχο υλικό στον Παναιγιάλειο. Με τις ανανεώσεις και τις μεταγραφές να θυμίζουν «ντόμινο», το μελανόλευκο ρόστερ αυξάνεται και πληθύνεται.

Στις ανανεώσεις συνεργασίας των Βίλλιου, Ροδόπουλου, Παπαδόπουλου, Λιάτου, αναμένεται να προστεθεί και αυτή του Παναγιώτη Σκούτα, ο οποίος χθες βράδυ είχε συνάντηση με την προσωρινή διοίκηση.

Ο Κωνσταντίνος Αποστολής που δεν του επέτρεψαν ο πανελλήνιες να βρίσκεται σε μόνιμη βάση στα παιχνίδια και τις προπονήσεις του Παναιγιάλειου, πήρε και αυτός κλήση από την προσωρινή διοίκηση.

Αποτέλεσε έτσι τον 5ο από τους 6 Αιγιώτες που είχαν παραμείνει στο περυσινό έμψυχο υλικό του Παναιγιάλειου.

Έρχεται και ο Παναγιώτης Σκούτας

Αυτά που έχουν προηγηθεί μέχρι τώρα στο ποδοσφαιρικό τμήμα και στην προσωρινή διοίκηση του Παναιγιάλειου, δεν αφήνουν ασυγκίνητο τον Παναγιώτη Σκούτα.

Η πορεία του με την μελανόλευκη φανέλα, τον έχει διδάξει πολλά πράγματα ποδοσφαιρικά, έχει κερδίσει εμπειρίες και ηθικές αξίες, φιλίες και συγκινήσεις που δεν είχε συναντήσει νωρίτερα στα σωματεία που συνεργαζόταν, όταν μάλιστα ήρθε στην Αιγιώτικη ομάδα από την Γ΄ ερασιτεχνική κατηγορία.

Αναμένεται να δώσει πάλι τα χέρια με τα μέλη της διοίκησης και να προστεθεί με τη σειρά του στο δυναμικό του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Προτίμηση στους ποδοσφαιριστές της περιοχής μας

Είναι φανερή η προτίμηση της προσωρινής διοίκησης στις επιλογές των ποδοσφαιριστών που προέρχονται από την περιοχή μας, κίνηση που περιέχει αρκετή λογική.

Κατά πρώτον είναι δοκιμασμένη η αγωνιστική αξία του καθενός, επίσης οικογένεια και συγγενείς διαμένουν κοντά, έχουν εύκολη και γρήγορη πρόσβαση να παρακολουθήσουν τα παιχνίδια με τα αγαπημένα τους πρόσωπα, αυξάνοντας έτσι την προσέλευση και τα έσοδα γηπέδου, αλλά και τις εγγραφές των μελών.

Σημαντικό επίσης είναι το κόστος ενοικίων στους ξενόφερτους ποδοσφαιριστές, τους οποίους το ΔΣ προσπαθεί να περιορίσει όσο περισσότερο γίνεται.

Αναμένεται και η προσθήκη του Χρήστου Αθανασόπουλου

Ένας από τους λόγους που έμεινε τελευταίος ο Χρήστος Αθανασόπουλος να διαπραγματευτεί με τον Παναιγιάλειο, είναι η οικονομική επιβάρυνση ενοικίου, αφού ο τόπος κατοικίας του είναι τα Γιάννινα. Φυσικά η μεγάλη αξία του έμπειρου πορτιέρο, υποχρεώνει το ΔΣ του Παναιγιάλειου να αναζητήσει τη λύση στο επιπλέον κόστος στην μεταγραφή του Αθανασόπουλου, εκτιμώντας τις μεγάλες τους δυνατότητες και περισσότερο ίσως ο πρόεδρος Γιάννης Μπαλτιμάς, που ήταν τερματοφύλακας και έχει καλύτερη άποψη πάνω σε αυτό το θέμα.

Οι μέχρι τώρα μεταγραφές στον Παναιγιάλειο

Με τον 34χρονο αμυντικό Μιχάλη Σπανό από τον Άρη Πατρών ξεκίνησε τα μεταγραφικά του αποκτήματα ο Παναιγιάλειος και στη συνέχεια προστέθηκαν:

Ο 21χρονος αμυντικός Νίκος Μαχαίρας από τον Αστέρα Τρίπολης

Ο 24χρονος πλάγιος αμυντικός Νίκος Βλάχος από την Αιγείρα / Ακράτα

Ο 29χρονος επιθετικός Ανδρέας Σπανός από την Αιγείρα / Ακράτα

Ο 38χρονος επιθετικός Βασίλης Μπούνας από την Ελλάς Σύρου

Ο 40χρονος επιθετικός Βαγγέλης Γκάτσης από την Θύελλα Πατρών.


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr