background img
banner
banner

Βρίσκει λύσεις στο σκοράρισμα στο πρόσωπο του Βαγγέλη Γκάτση

Ο ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΟ PROTIONLINE.GR ΓΙΑ ΤΗΝ 3Η ΤΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟ

Γεννημένος το 1982 και γεννημένος γκολτζής ο Βαγγέλης Γκάτσης, έγινε γρήγορα γνωστός από την εκτελεστική του δεινότητα, αλλά και αγωνιζόμενος σε μεγαλύτερα πρωταθλήματα, όπως για παράδειγμα με την Παναχαϊκή, στην οποία έχει παίξει περισσότερο από κάθε άλλη ομάδα.

Ο ίδιος δεν θέλει να ξεχωρίσει ιδιαίτερα την Πατρινή ομάδα, αφού όπως τονίζει «στο ποδόσφαιρο έζησα στιγμές που έχουν μείνει μέσα μου και με έκαναν είτε καλύτερο ποδοσφαιριστή είτε καλύτερο άνθρωπο.

Όπως επίσης και αρνητικές στιγμές που υπήρξαν μαθήματα για τη συνέχεια της καριέρας και της ζωής μού γενικότερα.»

Για τον Παναιγιάλειο έχει αποκτήσει μια ιδιαίτερη αγάπη και έμπνευση, όπως άλλωστε τονίζει στην αποκλειστική συνέντευξή του στo protionline.gr.

Επιστρέφεις στον Παναιγιάλειο εκπληρώνοντας τον πόθο της διοίκησης της τεχνικής ηγεσίας και των φιλάθλων. Πως το αποφάσισες και πως αισθάνεσαι;
Επιστρέφω τρίτη φορά σε μια ομάδα πού με εμπνέει τόσο μέσα στο γήπεδο αλλά και έξω από αυτό, στην ζωή μου.
Η απόφαση δεν ήταν τόσο δύσκολη όσον αφορά το συναισθηματικό τουλάχιστον κομμάτι. Συζητώντας τους υπόλοιπους παράγοντες με τον προπονητή και τους ανθρώπους τη διοίκησης, αποφάσισα να έρθω σε μια ομάδα που με έχει αγαπήσει και αυτή όπως και εγώ.

Πρώτος σκόρερ στον Παναιγιάλειο και πέρυσι στην Θύελλα Π., έχεις μάθει το φίλαθλο κοινό να περιμένει πολλά από σένα. Αυτό σε αγχώνει μέσα στο γήπεδο;
Όπως είπα αυτή η ομάδα με εμπνέει μου δίνει δύναμη να σκοράρω η αύρα της, το γήπεδο της και οι συμπαίκτες μου πιστεύω να βοηθήσουν να πετύχω όσα περισσότερα γκολ μπορέσω προκειμένου να πετύχουμε τους στόχους μας.
Δεν με αγχώνει όχι, αλλά μου δίνει επιπλέον κίνητρο να προσπαθήσω για το καλύτερο.

Ένας γκολτζής θέλει και τις πάσες του για να …τινάξει τα αντίπαλα δίχτυα. Πιστεύεις ότι στον Παναιγιάλειο θα έχεις την κατάλληλη παρέα για να φτάνεις πιο εύκολα στο γκολ;
Η συνταγή όσον αφορά τους συμπαίκτες μου είναι σχεδόν δοκιμασμένη και αποδίδει….δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να έχω καλύτερους συμπαίκτες όσον αφορά το δημιουργικό κομμάτι του παιχνιδιού. Eλπιζω και τα νέα παιδιά που ήρθαν και θα έρθουν στην ομάδα να βοηθήσουν τόσο εμένα αλλά κυρίως την ομάδα να σκοράρει όσα περισσότερα γκολ οδηγώντας την στην κορυφή.

Αναμένεται πολύ δύσκολο το επόμενο πρωτάθλημα τι σημαίνει αυτό για σένα;
Σίγουρα θα είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα με αποκορύφωμα τα μπαράζ πρωταθλήματος και μετά τα μπαράζ ανόδου, πρώτα ο Θεός. Μια μεγάλη πρόκληση για εμένα τους συμπαίκτες μου και την ομάδα ένα δυνατό και όμορφο πιστεύω πρωτάθλημα. Ελπίζω να είμαστε υγιείς και με πίστη, αποφασιστικότητα και σοβαρότητα να καταφέρουμε να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις ολόκληρης της αγωνιστικής περιόδου. πρωταθλήματος.

Μπορεί ο Παναιγιάλειος να επαναλάβει την πορεία της αγωνιστικής περιόδου 2019-20 και να πανηγυρίσει πάλι τον τίτλο του πρωταθλήματος στην Α΄ κατηγορία. Από πού θα εξαρτηθεί;
Πιστεύω ο Παναιγιάλειος μπορεί και πρέπει όπως αρμόζει στην φανέλα και την ιστορία του να πρωταγωνιστήσει σε οποιαδήποτε κατηγορία και αν αγωνίζεται. Πόσο μάλιστα τώρα που βρίσκεται στην Α΄ ερασιτεχνική κατηγορία του νομού μας. Έχοντας την υγεία μας όλα τα παιδιά, με την καθοδήγηση των προπονητών, την προσπαθεία της διοίκησης και την βοήθεια του κόσμου μας, θεωρώ ότι η πορεία της ομάδας θα είναι παρόμοια αν όχι καλύτερη της τελευταίας πορείας που βρέθηκε ξανά η ομάδα στο τοπικό.

Ποιοι οι προσωπικοί στόχοι που θέτεις και με τι θα ήθελες να συνοδευτούν;
Στους στόχους μου θα βάλω πρώτα την υγεία. Να είμαι καλά μακριά από τραυματισμούς. Να πετύχω όσα περισσότερα γκολ μπορέσω βοηθώντας την ομάδα να είναι πάντα ψηλά στην βαθμολογία και να καταφέρει να πετύχει τους στόχους της σε πρωτάθλημα και κύπελλο.


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr