background img
banner
banner

Βραβεύτηκαν Αθηνόδωρος, Αστέρας Τέμενης BC και Γιώργος Χελάκης

Η Βραδιά των Νικητών πραγματοποιήθηκε φέτος στο νυχτερινό καλοκαιρινό κέντρο Volcano στο Δρέπανο Πατρών και ήταν αφιερωμένη στους αθλητές, τους προπονητές και στα σωματεία του τοπικού αθλητισμού, που ξεχώρισαν τη χρονιά που πέρασε, τόσο εντός των γηπέδων, όσο και εκτός.

Παρουσιαστές της εκδήλωσης ήταν ο Αιγιώτης δημοσιογράφος και διευθυντής του sportfmpatras Αλέξης Διγενής, η δημοσιογράφος Δήμητρα Μπαλαφούτη και οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί του sportfmpatras Γιώργος Σωτηρόπουλος, Δημήτρης Σαρρής και Κώστας Λαμπρόπουλος.

Ήταν μια βραδιά γεμάτη βραβεύσεις και μια καλή αφορμή για να ξανά βρεθεί η οικογένεια του αθλητισμού της Αχαϊας, μετά από πολύ καιρό, και πάλι κοντά!
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με επιτυχία ενώ μετά τις βραβεύσεις ακολούθησε καλλιτεχνικό πρόγραμμα με την Κατερίνα Λιόλιου, η οποία ξεσήκωσε στην πίστα τόσο αθλητές όσο και παράγοντες του τοπικού αθλητισμού!

Από την Αιγιάλεια, βραβεύτηκαν ο σύλλογος στίβου “Αθηνόδωρος ο Αιγιεύς” για τις μεγάλες επιτυχίες και την τελευταία χρονιά, η ομάδα μπάσκετ του Αστέρα Τέμενης για την άνοδο στην Α1 ΕΣΚΑ-Η και ο γνωστός δημοσιογράφος Γιώργος Χελάκης για την προσφορά του στην αθλητική δημοσιογραφία.

Από τον Αθηνόδωρο το βραβείο παρέλαβαν ο πρόεδρος του συλλόγου, Ραδάμανθυς Σκούντζος και ο ταμίας Νεκτάριος Αργυριάδης, τον Γιώργο Χελάκη βράβευσε ο Αχαιός υφυπουργός Εξωτερικών, Ανδρέας Κατσανιώτης και για τον Αστέρα, ο πρόεδρος Γιώργος Χρηστίδης και ο προπονητής Άρης Ξενούλης βραβεύτηκαν από τον αντιδήμαρχο του δήμου Αιγιαλείας, Γρηγόρη Τριανταφυλλόπουλο.


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr