background img
banner
banner

Επίσκεψη της Συντονιστικής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής Αιγιαλείας στα ΕΑΣ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

Καθημερινή είναι πλέον η δράση της Συντονιστικής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής Αιγιαλείας που σταθερά αγωνίζεται για να αναδείξει τα φλέγοντα ζητήματα της Αιγιάλειας. Για τον σκοπό αυτό έχει εντείνει τις δράσεις της ενεργοποιώντας το στελεχιακό δυναμικό του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, με στόχο να τεθούν τα προβλήματα σε κεντρικό πολιτικό επίπεδο και να επιδιωχθούν ουσιαστικές λύσεις!

Τη Δευτέρα 11 Ιουλίου, η Συντονιστική Επιτροπή ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής Αιγιαλείας είχε την τιμή να φιλοξενήσει τον αντιπρόεδρο της Βουλής και βουλευτή Αρκαδίας, Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο, τον τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη Μαρίνο Σκανδάμη, τον Γραμματέα και μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής Αχαΐας.

Στόχος της επίσκεψης ήταν η κρίσιμη κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το εργοστάσιο των ΕΑΣ, πρώην Ελληνική Βιομηχανία Όπλων (Ε.Β.Ο.). Για να διαπιστώσει την κατάσταση, η αντιπροσωπεία των στελεχών του ΠΑΣΟΚ σε συνάντηση στο εργοστάσιο ενημερώθηκε από τον διευθυντή Γεώργιο Μαντζαβίνο και τον πρόεδρο του σωματείου εργαζομένων Γεώργιο Σαζακλή για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το εργοστάσιο.

Όπως τονίζεται σε σχετικό δελτίο Τύπου, ΄΄διαπιστώθηκε ότι το μέλλον του εργοστασίου είναι αβέβαιο, καθώς σύμβαση παραγωγής πυροβόλων και πυρομαχικών, που είχε υπογραφθεί από την αείμνηστη πρόεδρο του Κινήματος Φώφη Γεννηματά, το 2014, ολοκληρώνεται μέσα στο 2022 και δυστυχώς δεν έχει υπογραφεί νέα σύμβαση! Διαπιστώθηκε επίσης η ανάγκη για ανανέωση του προσωπικού, ώστε να μη χαθεί η τεχνογνωσία που διαθέτει η Ελληνική Βιομηχανία Όπλων.

Ανάληψη πρωτοβουλιών και μέσω του αντιπροέδρου της Βουλής Οδ. Κωνσταντινόπουλου

Με δεδομένη την ένταση στο διεθνές πεδίο και την εξελισσόμενη επιθετική ρητορική της γείτονος είναι ανάγκη να διατηρηθεί σε ζωή το εργοστάσιο της Ελληνικής Βιομηχανίας Όπλων. Η Ε.Β.Ο. είναι ένα στρατηγικής σημασίας εργοστάσιο για την Άμυνα της χώρας και μπορεί να αποτελέσει μοχλό ανάπτυξης της οικονομίας στο μέλλον για την Αιγιάλεια και τη χώρα μας. Το ΠΑΣΟΚ μέσω του αντιπρόεδρου της Βουλής και βουλευτή του Κινήματος, κ. Κωνσταντινόπουλου, θα αναλάβει τις πρωτοβουλίες εκείνες που είναι απαραίτητες για να αναδειχθεί το κρίσιμο αυτό θέμα στην Κεντρική Πολιτική και στην αρμόδια Κοινοβουλευτική Επιτροπή΄΄.


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr