background img
banner
banner

Η Συντονιστική Επιτροπή ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Αιγιαλείας σε επικοινωνία με τον δημότη

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΕΠΟΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

Τον γραμματέα Επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ και μέλος Κεντρικής Επιτροπής Παναγιώτη Βλάχο, τον τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη Μαρίνο Σκανδάμη, το μέλος Κ.Ε. Τόνια Παπαλεξάτου, τον γραμματέα και μέλη Ν.Ε., φιλοξένησε το Σάββατο 9 Ιουλίου, η Συντονιστική Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Κίνημα Αλλαγής Αιγιαλείας.

Όλοι μαζί βρέθηκαν κοντά στους πολίτες της Αιγιάλειας. Πρώτα επισκέφθηκαν τη λαϊκή αγορά του Αιγίου, άκουσαν τα προβλήματα και τις ανησυχίες τόσο των πολιτών όσο και των πωλητών και των παραγωγών. Συζήτησαν για τα μέτρα στήριξης και ελάφρυνσης που προτείνει το ΠΑΣΟΚ για να μετριαστούν οι επιπτώσεις της ακρίβειας στα είδη διατροφής, στα καύσιμα και την ενέργεια και μοίρασαν φυλλάδια με τις προτάσεις τους. Στη συνέχεια συναντήθηκαν με εκπρόσωπο του Ανεξάρτητου Αγροτικού Συλλόγου, τον γραμματέα Κωνσταντίνο Γιάχο και ενημερώθηκαν για τα προβλήματα των αγροτών και κυρίως των σταφιδοπαραγωγών.

Επίσκεψη στην Π.Ε.Σ.

Τέλος ,η τρίτη δράση ήταν η  επίσκεψή τους στην Παναιγιάλειο Ένωση Συνεταιρισμών. Η συνάντησή τους με τον πρόεδρο της Π.Ε.Σ. Αθανάσιο Σωτηρόπουλο και τον διευθυντή Μιλτιάδη Σταυρόπουλο ήταν σημαντική, καθώς πληροφορήθηκαν για τα προβλήματα, για τη διαχείριση και διάθεση του προϊόντος, του “μαύρου χρυσού ” της Αιγιάλειας, τη σταφίδα.

΄΄Η Σ.Ε. ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής  Αιγιαλείας βρίσκεται δίπλα σε κάθε  πολίτη ώστε να αφουγκραστεί τα προβλήματά του, να τα προβάλλει και να δώσει λύσεις στις δύσκολες εποχές που διανύουμε!΄΄, αναφέρεται σε σχετικό δελτίο Τύπου.


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr