background img
banner
banner

Ικανοποιημένη η δημοτική αρχή από τις προθέσεις του Γεν. Γραμματέα Λιμένων

ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΠΟΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ

Ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις της δημοτικής αρχής για τη συνεργασία του δημάρχου με τον γενικό γραμματέα Λιμενικής Πολιτικής, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του δεύτερου, στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Αιγιαλείας. Ο Ευάγγελος Κυριαζόπουλος άκουσε θετικά τα όσα του μετέφερε ο Δημήτρης Καλογερόπουλος αλλά και οι αντιδήμαρχοι Νίκος Καραΐσκος και Στράτος Βαρδάκης που συμμετείχαν στη σύσκεψη, τονίζοντας πως το λιμάνι του Αιγίου έχει επιλεγεί για μια σειρά πιλοτικών δράσεων. Το κλίμα της συνάντησης ήταν θετικότατο και ο κ. Καλογερόπουλος, με χθεσινή του ανακοίνωση, έκανε γνωστό πως επεσήμανε ότι είναι κρίμα τόσες λιμενικές υποδομές να παραμένουν ανενεργές.

Όπως χαρακτηριστικά σημείωσε: «Οφείλουμε να σχεδιάσουμε και να παραδώσουμε προς χρήση ένα λιμάνι αντάξιο της περιοχής και των δημοτών, ένα λιμάνι πολυμορφικό, χρηστικό, σύγχρονο και πάνω από όλα καινοτόμο, που θα απαντά στις προκλήσεις του μέλλοντος, όποιες και αν είναι αυτές».

Τέλος, ο Δήμαρχος Αιγιαλείας ζήτησε από τον κ. Κυριαζόπουλο μια πλωτή εξέδρα για τις τρέχουσες λειτουργικές ανάγκες του λιμανιού, αίτημα το οποίο έγινε άμεσα αποδεκτό και η εξέδρα θα εγκατασταθεί το ταχύτερο δυνατόν.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr