background img
banner
banner

Κλήθηκαν εννέα, προσήλθαν δύο…

ΔΕΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΑΠΑΡΤΙΑΣ ΣΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ

Αναβλήθηκε ελλείψει απαρτίας η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού, Εισαγωγικού και Επιχειρηματικού Συλλόγου Αιγιαλείας, τη Δευτέρα 25 Ιουλίου, στην οποία επρόκειτο να γίνει αναδιάρθρωση των θέσεων του Δ.Σ., μετά τις πρόσφατες παραιτήσεις των Νικολέτας Χανδόλια και Βασίλη Κερκελέ από τις θέσεις γεν. γραμματέα και ταμία αντίστοιχα.

Η μη προσέλευση της πλειοψηφίας των μελών προκαλεί εντύπωση, καθώς πέραν του αντιπροέδρου Κώστα Κουλούρη που απουσίαζε δικαιολογημένα, οι υπόλοιποι έξι δεν αιτιολόγησαν τη μη ανταπόκρισή τους, μολονότι είχαν κληθεί σε λειτουργική ώρα, δηλαδή στις 2.30 το μεσημέρι. Κάπως έτσι, στη πρόσκληση παρέστησαν μόνο ο πρόεδρος Λάμπης Παπαδόπουλος και το μέλος Μαίρη Χρονοπούλου, ενώ δεν προσήλθαν οι Νικολέτα Χανδόλια, Βασίλης Κερκελές, Νίκος Παναγόπουλος, Κώστας Κουλούρης, Γιώργος Αλεξόπουλος, Ντία Παναγοπούλου και Δημήτρης Ντερντές.

Ο ορισμός νέων (ή και των ίδιων) προσώπων στις θέσεις διοίκησης πάντως κρίνεται επιβεβλημένη για να συνεχίσει τη λειτουργία του ο Σύλλογος, τουλάχιστον για τους υπόλοιπους τέσσερις μήνες που υπολείπονται μέχρι να οδηγηθεί σε εκλογές. Σε διαφορετική περίπτωση, θα πρέπει να προκηρυχθούν νωρίτερα εκλογές ώστε να μην «κολλήσει» τη λειτουργία του Συλλόγου και να μην ξαναμπεί ο Σύλλογος σε γνωστά «βαθιά νερά» με κίνδυνο διοικητικής αστάθειας.

Υπενθυμίζεται ότι με τις παραιτήσεις των δύο υπήρξε ανατροπή των ισορροπιών που ήθελαν τον πρόεδρο να έχει την πλειοψηφία, έχοντας μείνει πλέον σε συμπόρευση μόνο με τον Κώστα Κουλούρη, χωρίς βέβαια ο ίδιος ο κ. Παπαδόπουλος να έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο συνεργασίας ξανά με τους παραιτηθέντες αλλά και γενικότερα με όποιον κινείται στη λογική της προάσπισης των συμφερόντων του Συλλόγου και των μελών του.

Ερωτηθείς για την άκαρπη χθεσινή προσπάθεια συνεδρίασης του Δ.Σ. για το «μοίρασμα της τράπουλας» των θέσεων ευθύνης, που ούτως ή άλλως θα γινόταν μέσω ψηφοφορίας, ο κ. Παπαδόπουλος ήταν φειδωλός, κάνοντας γνωστό πως ΄΄θα σταλεί νέα πρόσκληση εντός των ημερών, όπως προβλέπεται από το καταστατικό του Συλλόγου΄΄. Επανέλαβε πάντως πως δική του προτεραιότητα είναι η άσκηση πιέσεων και η υποβολή προτάσεων για την αντιμετώπιση των προβλημάτων των εμπόρων.


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr