background img
banner
banner

Μία… απρόσμενη συνάντηση στη Σάμο

Σε Σάμο και Ικαρία βρέθηκε για ολιγοήμερες διακοπές ο γνωστός παρατηρητής αγώνων ποδοσφαίρου και υπάλληλος του δήμου Αιγιαλείας, Κώστας Μαραγκός, “φορτίζοντας” τις μπαταρίες του εν όψει της νέας αγωνιστικής σεζόν. Στο νησί της Σάμου, συνάντησε – μεταξύ άλλων – τον γνωστό παρουσιαστή των “Ράδιο Αρβύλα”, “Λάκης ο όμορφος” και άλλων ψυχαγωγικών εκπομπών, Γιάννη Σερβετά ο οποίος απολάμβανε τις διακοπές του.

Ο Σερβετάς είναι φανατικός ποδοσφαιρόφιλος και… άρρωστος ΠΑΟΚτζής και ο Κώστας Μαραγκός βρήκε την ευκαιρία να συζητήσει μαζί του για ποδοσφαιρικά θέματα, όντας λάτρης της “στρογγυλής θεάς” και ο ίδιος.

Όταν η συζήτηση… μεταφέρθηκε και στα τηλεοπτικά, ο Σερβετάς του αποκάλυψε ότι θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν την επιτυχημένη παρουσία του στο γυαλί σχολιάζοντας πάντα με τον δικό του καυστικό, ιδιαίτερο και χιουμοριστικό τρόπο τα θέματα της επικαιρότητας.

Δεν είναι λίγοι άλλωστε που θεωρούν ότι η πολυετής επιτυχία των “Ράδιο Αρβύλα” οφείλεται περισσότερο στον ίδιο και λιγότερο στον κεντρικό παρουσιαστή της εκπομπής, Αντώνη Κανάκη. Και ίσως να μην έχουν άδικο…


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΠΡΟΣΩΠΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr