background img
banner
banner

Με καθυστέρηση η λήξη στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Αστέρα Τέμενης

ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΓΚΙΟΚΑ, Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΖΕΙ ΠΛΩΡΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΝΕΩΝ ΤΑΛΕΝΤΩΝ

Για τον Αστέρα Τέμενης η ποδοσφαιρική σεζόν 2021-22 πλησιάζει να λάβει τέλος. Οι αρκετές αγωνιστικές υποχρεώσεις των τμημάτων της ακαδημίας, διατήρησαν στις επάλξεις διοίκηση και τεχνική ηγεσία.

Στην ομάδα του Αστέρα υπήρχε ορατή βελτίωση σε πολλά σημαντικά θέματα, όπως αυτό της ακαδημίας. Η δουλειά 4 ετών που πραγματοποιείται στα δυο γήπεδα της Τέμενης αρχίζει να αποδίδει καρπούς, με τις προωθήσεις των μεγαλύτερων παιδιών στο πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας ΕΠΣΑ.

Ευκαιρίες στους νεαρούς αθλητές

Ξεκάθαρος είναι ο στόχος διοίκησης και τεχνικής ηγεσίας στο σωματείο της Τέμενης. Οι ευκαιρίες που δίδονται στα νέα παιδιά, αποσκοπούν στην αξιοποίηση ταλέντων, αλλά και στον απότερο σκοπό που είναι ηδημιουργία μιας ομάδας που θα αποτελείται εξ’ ολοκλήρου με γηγενείς παίκτες.

Παράδειγμα προς μίμηση ο περυσινός β΄ γύρος στη Β΄ κατηγορία

Με ένα κράμα έμπειρων και νεαρών ποδοσφαιριστών, καθώς και αυτών που μεταγράφηκαν τον Γενάρη, ο Αστέρας είχε πάρα πολύ καλή απόδοση στον 2ο μισό του πρωταθλήματος, μια χρονική περίοδος στην οποία απαγκιστρώθηκε από τις τελευταίες θέσεις και με πορεία πρωταθλητισμού έφτασε σε μια άνετη παραμονή στην Β΄ κατηγορία.
Με παθητικό μόλις 4 ήττες, κατέληξε στην 6η θέση της τελικής βαθμολογίας.

Δυο παίκτες του Αστέρα στις Μικτές Αχαΐας

Η δουλειά που γίνεται στον Αστέρα αναγνωρίστηκε από τον προπονητή των Μικτών ομάδων του νομού μας Κώστα Σωτηρόπουλο, αφού κάλεσε ανάμεσα στους καλύτερους παίκτες της Αχαΐας τους Ερρίκο Γκιόκα και Δημήτρη Μητρόπουλο. Η Διοίκηση του Αστέρας Τέμενης, πιστή στην αξιοποίηση των νεαρών των ακαδημιών, θα συνεχίσει στο ίδιο πλάνο και νιώθει δικαιωμένη από την φετινή πορεία των νεαρών, και ειδικά με την πρόοδο των Μητρόπουλου και Γκιόκα.

Εκτός από τους δυο προαναφερόμενους, στην ανδρική ομάδα ακόμα προσκλήθηκαν οι νεαροί ποδοσφαιριστές: Κωστής Βαγγελατος, Άγγελος Μητρόπουλος, Πάνος Κουτρουμπίνας και Ηλίας Νικολακόπουλος

Περιζήτητος ο Δημήτρης Μητρόπουλος

Ο «έγχρωμος» επιθετικός Δημήτρης Μητρόπουλος κατάφερε με την απόδοσή του στους αγωνιστικούς χώρους να προσελκύσει το ενδιαφέρον από σωματεία μεγαλύτερων κατηγοριών.
Αποκτήθηκε (μαζί με τον αδελφό του Άγγελο) τον Γενάρη από την ΑΕ Αιγείρας / Ακράτας ύστερα από πρόταση του προπονητή Φίλιππου Σχοινά, κερδίζοντας τις εντυπώσεις και στο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας και παράλληλα την πρώτη θέση στον 3ο όμιλο.

Ξεχωριστός στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα και με τις συμμετοχές του στην Μικτή Αχαΐας, ο γεννημένος το 2005 Δημήτρης Μητρόπουλος μεγάλωνε την φήμη του, κινώντας το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων της χώρας μας, αλλά ακόμα και του εξωτερικού.

Πρόταση από Super League και εξωτερικό

Στη διοίκηση του Αστέρα «έπεσε» πρόταση από ομάδα της SuperLeague, η οποία θέλει να τον εντάξει στο δυναμικό της Κ-17. Μια πρόταση που δεν ήταν η πρώτη, αλλά ούτε και η τελευταία, μάλιστα από τις πρώτες ομάδες που έδειξε ενδιαφέρον για την απόκτησή του, ήταν η γειτονική μας Παναχαϊκή.

Η πρόσκληση του Δημήτρη Μητρόπουλου να συμμετέχει σε διεθνές τουρνουά στην Ολλανδία τον περασμένο Μάιο, διεύρυνε τους ποδοσφαιρικούς ορίζοντες του νεαρού, αφού δόθηκε ευκαιρία να τον παρακολουθήσουν και μάνατζερς του εξωτερικού.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr