background img
banner
banner

Νικήτρια στον τελικό Κ-16 της ΕΠΣΑ η Θύελλα Αιγίου

ΜΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ 4-3 ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ / ΑΧΙΛΛΕΑ

Πανάξια νικήτρια στον τελικό της Κ-16 του πρωταθλήματος “Primavera” της ΕΠΣ Αχαΐας η Θύελλα Αιγίου, που κέρδισε την εκτίμηση και το ζεστό χειροκρότημα στο γήπεδο «Α. Κάνιστρας».
Στις 8 το βράδυ της Κυριακής ξεκίνησε ο τελικός του 2ου ομίλου, που εξελίχθηκε σε σπουδαίο παιχνίδι και απίστευτη ανατροπή της Θύελλας Αιγίου, η οποία βρέθηκε να χάνει 0-2 και 2-3 από τον Πανιώνιο / Αχιλλέα, αλλά δεν τα παράτησε.

Ο προπονητής της Θύελλας Νίκος Διαμαντόπουλος δεν έπαψε ποτέ να πιστεύει στους παίκτες του παρά την δυσάρεστη τροπή που είχε πάρει το παιχνίδι και οι τελευταίοι έδειξαν χαρακτήρα παραμένοντες απεπηρέαστοι από την αρνητική εξέλιξη στο σκορ.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές δικαιώθηκαν ισοφαρίζοντας 2-2 με δυο γκολ του Βασίλη Θεοφανόπουλου ο οποίος ευστόχησε σε απ’ ευθείας φάουλ και σε εκτέλεση πέναλτι και παίρνοντας στη συνέχεια τη νίκη με άλλα δυο γκολ, αυτή του φορά του Σπήλιου Θεοφανόπουλου, με το τελευταίο και νικητήριο μάλιστα εντυπωσιακό, αφού πέρασε και τον αντίπαλο τερματοφύλακα.
Εκτός από τον τραυματία Άκη Σάλτα, έπαιξαν όλοι οι ποδοσφαιριστές από την Κ-16 της Θύελλας.

Θύελλα Αιγίου: Φερτάκης, Γκιζέλης, Βαγενάς, Ραυτόπουλος, Τσάκαλος, Κουρτάκης, Νικολακόπουλος, Μυλωνάς, Β. Θεοφανόπουλος, Ιγνάσιο, Σπ. Θεοφανόπουλος. Έπαιξαν κ οι
Ακόμα έπαιξαν: Μεντζελόπουλος, Λούμσι, Λάμκα, Νικολακόπουλος, Γκραικιώτης, Νταβατζής, Ράγια, Σακελλαρίου.

Συγχαρητήρια της διοίκησης

Το ΔΣ της Θύελλας Αιγίου συγχάρηκε για την σπουδαία αυτή επιτυχία τον προπονητή Νίκο Διαμαντόπουλο, ο οποίος αν και είχε λίγο χρόνο στη διάθεσή του, αναλαμβάνοντας τα παιδιά από τον Φεβρουάριο, κατάφερε μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα να τους μάθει να παίζουν καλό και θεαματικό ποδόσφαιρο χωρίς σκοπιμότητες.

Νίκος Διαμαντόπουλος: «Mπήκαν από την αρχή στην ομάδα οι σωστές βάσεις»

Ο προπονητής του τμήματος ακαδημίας της Θύελλας Νίκος Διαμαντόπουλος, ενθουσιασμένος από την συμμετοχή της Κ-16 και την νίκη στον τελικό, εξηγεί στην «Π» αυτή την σημαντική εμπειρία που έζησε αναλαμβάνοντας τον Φεβρουάριο την Κ-16 της Θύελλας: «Ήταν η πρώτη φορά που ανέλαβα την Κ-16 και ήταν για εμένα κάτι πρωτόγνωρο.
Η ηλικία αυτή είναι πολύ δύσκολη και θέλαμε να βάλουμε τις βάσεις ώστε τα παιδιά να έχουν τη σωστή νοοτροπία. Μας ενδιαφέρει εκτός από καλούς αθλητές να βγάλουμε και σωστούς ανθρώπους».

«Ανεβήκαμε αγωνιστικό επίπεδο»

Σε ότι αφορά το ρόστερ και την αγωνιστική προσπάθεια των νεαρών, ο Νίκος Διαμαντόπουλος τόνισε: «Στο αγωνιστικό κομμάτι είχαμε μία καλή γενιά παικτών, στην πορεία ήρθαν και κάποιοι άλλοι καλοί παίκτες όπου μας ανέβασαν επίπεδο αγωνιστικά. Το θετικό είναι παρότι που το ρόστερ ολοκληρώθηκε τον Φεβρουάριο τα παιδιά ανταποκρίθηκαν σχετικά γρήγορα σε ένα πολύ ικανοποιητικό βαθμό σε αυτά που δουλεύαμε και ζητούσαμε στις προπονήσεις.
Υπάρχουν όμως τεράστια περιθώρια βελτίωσης παρόλα αυτά όλη αυτή η προσπάθεια που έκαναν κατά τη διάρκεια της χρονιάς είχε ως αποτέλεσμα να βγούμε πρωταθλητές.
Θέλουμε τη συνεχή βελτίωση των παιδιών και σε αυτό το σημείο θα πρέπει να δούμε ότι ήμασταν στο Β όμιλο κάτι που σημαίνει ότι υπήρχαν ομάδες καλύτερες από εμάς».

«Πήραμε ένα έξτρα κίνητρο για τη συνέχεια»

Για το τι σημαίνει αυτή η επιτυχία για την Θύελλα και τον Νίκο Διαμαντόπουλο, ο προπονητής της ακαδημίας της Θύελλας απάντησε: «Νιώθουμε πολύ περήφανοι για αυτά τα παιδιά και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από την προσπάθεια. Μας δίνει ένα έξτρα κίνητρο ώστε να συνεχίσουμε με ακόμα μεγαλύτερη διάθεση. Τέλος θα ήθελα να δώσω πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και να τους ευχηθώ καλό καλοκαίρι!!»


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr